Masaüstü mü almalıyım laptop mu?

Yalnız arkadaşlar burada gözden çıkarılan bir konu var. Masaüstü bilgisayar alınırsa bir de monitör alınması gerekecek.
Aynen öyle. Masaüstü alınca kasayı hesaplıyor çoğu ve daha ucuz diyor neresi ucuz anlamış değilim. Eskidendi o laptop pahalıydı ve baya fark olurdu. Şimdi az fiyat farkı oluyor.

Bu da GTX1060'lı laptop.
Screenshot_20180319-080304.jpg

Hocam zamanında gaming laptop kullanmış biri olarak belirtmeliyim ki masaüstü imkanın varsa ve özellikle "taşınabilirlik" aramıyorsan, yani arkadaşlarımın evine gideyim yan yana oturayim demiyorsan kesinlikle masaüstü almalısın. Burda bütçene uygun tavsiyelerde bulunuruz, ilerde de imkanın olunca parçalarını yenilersin kafan rahat olur.

Laptopların artıları elbette var ama şu an kullandığın cihaz gibi bundan 2-3 yıl sonra performans seni memnun etmediği taktirde güncelleme şansın daha fazla olacaktır.

İstersen bütçeni bölüp orta düzey bir masaüstü kurabilir, kalan parayla da taşınabilirlik açısından dizi-film-sosyal medya kullanımı için bir laptop bakabilirsin. Eğer aklında sorular varsa yardımcı olmaya çalışırım çünkü ben de aynı ikilemde kaldım zamanında :)

Aslında ben evden çıkmam ama laptopu rahat diye seviyorum salonda kucağıma alıp dizi izliyorum rahat rahat ama masaüstünü demiştim çocukluktan beri istiyorum performansıda fazla bütçr 5000-6000 tl arası sizce be almalıyım evden çıkmıyorum

Bu mesajını yeni gördüm, son paragrafta açıklamıştım tesadüfen :)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı