Masaüstü mü dizüstü mü telefon mu tablet mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

KaradutVeCeviz

Hectopat
Katılım
2 Eylül 2013
Mesajlar
243
Ben 8. sınıfa geçtim. Biraz küçüğüm :D Seneye liseye gideceğim. Biraz erken ama sizce masaüstü mü, dizüstü mü, telefon mu, tablet mi almalıyım?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hanimiş bütçe?

Ayrıca kullanım amacın ne?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
8. sınıfını bitir liseye geç öyle konu aç. Elektronik aletler olmadan ders daha iyi çalışılıyor.
 
Kaç senedir bayramda para topluyoz :D Babam da yardım edecek işte bütçe aşağı yukarı 1500. Seneye için diyorum iyi bi yere gidersem babamın da yardımıyla alacağım.
 
İlk olarak Oğuzhan Ünver'e katılıyorum.
İkinci olarak Bilgisayarla notebook karşılaştırılamaz. Masaüstü bilgisayarın konforunu ve performansını asla aynı fiyattaki bi notebook la aynı olamaz :) Teknoloji bukadar ilerlemedi.
Son olarak Tablet ve Telefon arasındaki kullanım farklılığını söylememe gerek var mı? ikiside benzer birkaç amaca yardım etsede aralarında dağlaar kadar fark var.
 
Yahu seneye 9990, Note 4, iPhone 6 falan çıkar. Yeni işlemciler, anakartlar vs. Dur arkadaşım bekle bi paranı biriktir ondan sonra ne alacaksan alırsın. 1 yılda neler neler çıkıyor.
 
Şimdi sen bu ürünü seneye alacaksın ve konuyu şimdi mi açıyorsun? :) Bu tercih sana kalır. Bilgisayarın iyiyse, telefonun kötüyse, telefon alırsın. Bilgisayarın kötüyse, telefonun iyiyse, bilgisayar alırsın. Bilgisayarın iyiyse, telefonun iyiyse, tablet alırsın. Yurtta kalacağım dersen laptop alırsın.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı