Masaüstü mü, Dizüstü mü?

Labwingo

Kilopat
Katılım
3 Ocak 2015
Mesajlar
152
Makaleler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Masaüstü. Fakat toplama pc öneririm. 3500 tl gayet iyi oyun gaming pc toplanır. Hazır pc alırsan paranı çöpe atmış olursun. Arkadaşlar birazdan size iyi bir gaming sistem toplarlar.
 
Merhabalar, Seçtiğiniz masaüstü bilgisayar daha iyi performans verir. Bir kere bu aklınızda olsun. Fakat eksikleri var, sıvı soğutma var güzel ama işlemcinin çarpan kilidi açık değil. Overclock özelliği yok. Onun dışında gayet güzel özellikleri.

Dizüstü daha az performans verecektir fakat aynı fiyata sunduğu özellikler hiç fena değil. Özellikle ev dışında bir ortamda da oyun oynamak istiyorsanız dizüstü tercih etmeniz yararınıza olacaktır. Ben olsam dizüstü bilgisayarı tercih ederdim.
 
Masaüstü. Verdiğiniz linkteki oblivion serisi gayet başarılı bir sistem ama diğer arkadaşımızında dediği gibi toplama yaparsan eğer dahada iyi birşeyler çıkar. Toplama yapmak istersen parçalar hakkında yardımcı oluruz. :)
 
Arkadaşlar öncelikle merhaba 3500TL gibi bir bütçem var masaüstü bir oyun bilgisayarı mı yoksa dizüstü bir oyun bilgisayarı mı almalıyım çok kararsızım aklımda

Masaüstü: www.phoenix.com.tr: Phoenix Performans ve Oyun Bilgisayarları | OBLIVION SERİSİ
Dizüstü: www.monsternotebook.com.tr: MONSTER® TULPAR T5 V1.4.1 15.6" - MONSTER NOTEBOOK > TULPAR

Hangisini tercih etmeliyim veya sizin önerileriniz varmı çok kararsızım yardımcı olursanız sevinirim
Gaming laptopun amacı oyunu gittiğin yere taşımaktır eğer oyunu sadece evde oynayacaksanız masaüstü daima tercihimdir daha rahat bir kullanım alanı ve geniş yükseltme seçenekleriniz olur fakat Mini-itx kasa olsa bile bir masaüstünü bir yere taşımak çok zordur kararınızı buna göre verin ve bu arada, 3500TL ye çok daha iyi bir sistem toplarsınız.
 
Kendi kısıtlı bilgim dahilinde böyle bir sistem toplamıştım sizinde toplama bilgisayar hakkındaki düşünceleriniz benim için önemlidir toplama pc tavsiyelerinizi bekliyorum
 

Dosya Ekleri

  • 4690 + Z97 + GTX970.jpg
    4690 + Z97 + GTX970.jpg
    77 KB · Görüntüleme: 400
Eğer sistem toplama konusunda acemiyseniz toplarken yaptığınız hatalar sitemin performansını doğruda etkileyecektir.
Hazır bilgisayarlara karşı bir önyargım vardı ama kesinlikle bu bilgisayarlar çok kaliteli ve toplarsanızda en fazla 200-300 lira kar edersiniz sanırım yani hazır olarak satın almayı düşünebilirsiniz.
 
Kendi kısıtlı bilgim dahilinde böyle bir sistem toplamıştım sizinde toplama bilgisayar hakkındaki düşünceleriniz benim için önemlidir toplama pc tavsiyelerinizi bekliyorum
Anakartı üst düzey O.C yapmayacaksanız kesinlikle kısın amacınız sadece oyun ise anakart biraz fazla. Gaming 5 almanız daha mantıklı olacaktır.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı