Masaüstü mü yoksa dizüstü mü almalıyım?

YEGÜNGÖR

Decapat
Katılım
21 Kasım 2020
Mesajlar
380
Mesele şu ki gönlümde dizüstü almak vardı. Nedeniyse şehir dışında okumam. Ama biliyorsunuz ki üniler kapalı. Bende şöyle düşündüm masaüstü toplayıp okullar açıldığında satmak. O parayla da laptop almak istiyorum. Hangisini yapmalıyım? Bir de örneğin 15Klık sistem toplasam daha sonra onu satabilir miyim öyle bir şey de var. Lütfen yardımcı olun.
 
Okullar açılacak gibi değil.

Bence masaüstü alın ama ben bunu dedikten ertesi günü okul açılırsa karışmam. :)

Zor bir seçim 15K ile güzel bir amsaüstü toplarsın şu anda 2080S indirimini kaçırmassan sistemi aldığın fiyattan aynı şekilde bile satarsın. :)
 
Piyasa durumu hiç belli olmuyor. O yüzden pc sattığınız zaman daha da pahanabilir laptoplar. Sonuç olarak istediğiniz laptopu alamayabilirsiniz.Direkt laptop bakın bence.
 
Okullar açılırsa size Laptop daha mantıklı olur. Şuan masaüstü pcleri almak ve satmak daha kolay. Tabii size kalmış bir durum.
 
Mesele şu ki gönlümde dizüstü almak vardı. Nedeniyse şehir dışında okumam. Ama biliyorsunuz ki üniler kapalı. Bende şöyle düşündüm masaüstü toplayıp okullar açıldığında satmak. O parayla da laptop almak istiyorum. Hangisini yapmalıyım? Bir de örneğin 15klık sistem toplasam daha sonra onu satabilir miyim öyle bir şey de var. Lütfen yardımcı olun.

Masaüstü alın, okulların açılcağı pek net değil.
 

Tabii. :)
İstersen sistem de toplarım.
Hocam sizce RTX 3070 SG almak mı yoksa indirimdeki RTX 2080 Super'i almak mı?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı