Masaüstü nasıl şıklaştırılır?

balkann

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
1722470242646.png

Masaüstüm şu an bu şekilde nasıl daha şık hale getiririm?

Eki Görüntüle 2270126

Masaüstüm şu an bu şekilde nasıl daha şık hale getiririm?

Sistemin iyiyse wallpaper Engine kullanmanı öneririm biraz FPS düşüşü yaşarsın belki ama sorun olmaz 2. bir yöntem ise uygulama yani kısayolların adlarını boş yapabilirsin alt + 255 (NumLock kısmıyla yapılıyor) 3. yöntem ise kısayol logosunu kaldırma onu da Download Ultimate Windows Tweaker 4 for Windows 10 bu program ile yapabilirsin onun dışında duvar kâğıdını siyah ve ortasına bir kare bırakıp o karenin etrafına dizebilirsin aklıma gelenler bunlar.

Sistemin iyiyse Wallpaper Engine kullanmanı öneririm biraz FPS düşüşü yaşarsın belki ama sorun olmaz 2. bir yöntem ise uygulama yani kısayolların adlarını boş yapabilirsin alt + 255 (NumLock kısmıyla yapılıyor) 3. yöntem ise kısayol logosunu kaldırma onu da Download Ultimate Windows Tweaker 4 for Windows 10 bu program ile yapabilirsin onun dışında duvar kâğıdını siyah ve ortasına bir kare bırakıp o karenin etrafına dizebilirsin aklıma gelenler bunlar.

Duvar kâğıdı zaten Wallpaper Engine, diğer öneriler için teşekkürler.

Konuyla alakasız ama arka planı beğendim resim olarak atabilir misiniz?

Görev çubuğunu ortaya alırsan transparan ile daha güzel durur. Transparan zaten var ancak görev çubuğunu ortaya alıp dene.

@Henss Ekran küçük olunca farketmedim, kusura bakmayın. Ortaya taşıyabilirsiniz görev çubuğunu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı