Linux Mint mi kullanıyorsunuz?Cevap için teşekkürler. Acaba nasıl yapacağım hakkında bir kaynak var mıdır?
Linux Mint mi kullanıyorsunuz?Cevap için teşekkürler. Acaba nasıl yapacağım hakkında bir kaynak var mıdır?
Başlıktan da görebileceğiniz gibi masaüstü ortamları ile ilgili bilgi almak istiyorum.
Önceliklebilmek istediğim en önemli 3 nokta:
-Masaüstü ortamı değiştirmek performansa zarar verir mi?
-Her masaüstü ortamı her dağıtımda kullanılabilir mi?
-Masaüstü ortamı değişimi sistemsel sorunlara neden olur mu?
Bu noktaları bilirsem ve eğer değiştirmeye karar verirsem aklıma gelecek sorular şunlar:
-Nasıl masaüstü ortamımı değiştirebilirim?
-(Eğer uyumsuzluk problemi gibi bir şans varsa ve bu yaşanırsa) eski masaüstü ortamıma nasıl dönebilirim ve bu olay sistemde yara bırakır mı?
Bilmek istediğim şeyler bunlar. Şimdiden teşekkürler.
Dediğim gibi. Linux Mint'de Pantheon kullanmak istiyorum.Yukarıda da dediğim gibi mümkündür evet. Hangi ortamı kurmak istiyorsunuz?
Dediğim gibi. Linux Mint'de Pantheon kullanmak istiyorum.
Cevabınız için teşekkürler. İnanın ElementaryOS'un masaüstü ortamı dışında hiçbir şeyi beni cezbetmedi.Bu komutlar Linux Mint Ubuntu tabanlı olduğu için çalışacaktır, isterseniz elementaryOS'la dual-boot da yapabilirsiniz.How to install Pantheon desktop on Ubuntu 18.04 Linux Desktop - LinuxConfig.org
How to install Pantheon desktop on Ubuntu 18.04 Linux Desktoplinuxconfig.org
macOS alternatifidir, güzeldir tavsiye ederim.Cevabınız için teşekkürler. İnanın ElementaryOS'un masaüstü ortamı dışında hiçbir şeyi beni cezbetmedi.
Anlayamadım masaüstünuzun konumunu mu değiştirmek istiyorsunuz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.