Masaüstü oyunların üstündeki simgeler nasıl kaldırılır?

O ikonu kaldırmak istediğiniz uygulamaya sağ tık / Özellikler / Hedef yolunun en başına;
cmd(boşluk)/c(boşluk)start(boşluk)""(boşluk) (her komut arası boşluk bıraktığınızdan emin olun) uygula/tamam diyin.
USMODE.JPG

Onları kaldırabileceğini pek sanmıyorum.
Hocam maalesef ben de öyle düşünmeye başladım, çünkü 1000 tane yol denemedim olmadı maalesef.

Son düzenleme:
hayır hocam pubg mobile ve zula ücretsiz oyunlar
@saint3455 hocam gerçekten çok teşekkürederim oldu çok şaşırdım o kadar yol denedim olmadı şimdi oldu tekrar tekrar teşekkürediyorum
@saint3455 hocam kalkan kalktı ama malesef oyunlar açılmıyor basıyorum cmd ekranı çıkıyor

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle oyunun kısayolu olduğu için PC'nize ve Oyununuza bir şey olmaz.Oyunun ikonuna sağ tık masaüstüne kısayol diyerek tekrar atabilirsiniz. Komutta bir hata yapmış olabilirmisiniz.?
Ben uzun zamandır kullanırım ama yine de tam komutu doğru hatırladığımdan emin olmak için buraya yazmadan da 4/5 farklı uygulama kısayolu ile deneyip öyle attım.
Bana oyunun sağ tık özellikler kısımı görselini atabilirmisiniz ?

Son düzenleme:
cmd(boşluk)/c(boşluk)start(boşluk)""(boşluk) (her komut arası boşluk bıraktığınızdan emin olun)
Ekran Alıntısı.JPG SONA BOŞLUK BIRAKMAMIŞSINIZ. SERRSASTASDSDSA.JPG
Iki kısayolu da silip tekrar kısayol oluşturunuz.
Sonra sağ tık/özellikler/ Bu sefer BURAYA DIKKAT; Simge Değiştir'e tıklayın simgenin yolunu komple kopyalayın not defterine yapıştırın.Sonra cmd(boşluk)/c(boşluk)start(boşluk)""(boşluk) (her komut arası boşluk bıraktığınızdan emin olun) yazıp tamam deyin.Olmaması imkansız. En fazla belki simge CMD simgesi olur onuda simgenin yolunu tekrar (simge değiştir komutuna ) kopyalayarak düzeltirsiniz.

hocam teamviewer varmı ? yanlış bir şey yaparım sonra uğraşmak istemem tabi sizde musaitseniz ?
hocam hallettim galiba ama cmd ekranı bir anlık gelip gidiyo sonra oyuna giriş sayfası çıkıyor

Yok hocam ben BackGate :) / Uzak Masaüstü kullanan hiçbir uygulama kullanmıyorum.Kimseye de tavsiye etmiyorum.İkincisi çekinceniz olmasın kısayol ikonu altı üstü :) Yaptığınız,yazdığınız hiçbir veriyi hiçbir şeyi aktif ya da deaktif etmiyor sadece o uygulama kısayoluna bundan sonra sürekli yönetici izni istemesin diye komut giriyorsunuz.En kötü kısayol'u bozarsınız o da siler yeniden oluşturursunuz.Size şöyle yardım edeyim. Ben buraya yazayım siz direkt kopyalayıp yapıştırın.
Ama sonunda sonuna bir boşluk olduğuna dikkat edin yine de.
---------------- cmd /c start "" ----------------------------

Tamam o normaldir direkt her seferinde size sormadan (böylece ikonda koymadan) yönetici olarak açıyor uygulamayı. PC'nizi de en azından aynı MHZ değerinde bir RAM'le (çok uygun fiyata daha iyi performans için) biraz yükseltin.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı