Selam arkadaşlar, benim sorunu şöyle açıklayayım; ben eski laptopta ki HDD'yi söküp şu anki kullandığım masaüstü PC'ye taktım ama hiçbir şekilde ne BIOS'ta, ne de disk yöneticisinde gözüküyor, yardımcı olursanız sevinirim?
NVMe SSD kullanmıyorsunuz değil mi? Ek olarak, işlemciniz Athlon serisi bir işlemci mi?
BIOS üzerinden SATA 1 portu aktif mi diye kontrol ediniz, eğer burada sorun yoksa disk bağlantılarının doğru yapıldığından emin olun.
NVMe SSD kullanmıyorsunuz değil mi? Ek olarak, işlemciniz Athlon serisi bir işlemci mi?
BIOS üzerinden SATA 1 portu aktif mi diye kontrol ediniz, eğer burada sorun yoksa disk bağlantılarının doğru yapıldığından emin olun.
Bu arada SSD NVMe imiş.
Az önce dışarıdan geliyorum HDD'yi gittim bilgisayarcıya gösterdim, maalesef HDD donanımsal olarak bozukmuş, yapacak bir şey yok. Konu kilitlenebilir.