Masaüstü PC nasıl kapatılmalı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bilgisayar kapandığında zaten güç harcamaz yani bilgisayarı kapatmanız yeterli.
Bu bilgi yanlıştır. Her bilgisayar için geçerli değildir. Bazı bilgisayarlar kapandığında aktif kalır USB ile bir şarj cihazı vs. bağlayıp test edebilirsiniz. Şahsen ben kulaklığımı ve saatimi bilgisayar kapalıyken şarj edebiliyorum.

Ben tüm sistem parçalarını söküp bilgisayarı başlatacağım zaman yeniden topluyorum. Temiz çözüm, deneyin bir ara.

Bu bilgi yanlıştır. Her bilgisayar için geçerli değildir. Bazı bilgisayarlar kapandığında aktif kalır USB ile bir şarj cihazı vs. bağlayıp test edebilirsiniz. Şahsen ben kulaklığımı ve saatimi bilgisayar kapalıyken şarj edebiliyorum.

Bende de geçerli. Bir de üstüne bir sürü RGB yanıyor benim.

Biz bilgisayarımızı kapatacağımızda; Windows Tuşuna basarız, olmadı PSU'yu kapatırız, olmadı Fişi Çekeriz. Olmadı Şalteri indiririz. Baktık Olmadı en kötü şehir cereyanını keseriz.
Windows Tuşundan kapatın.

Şahsen ben uçan tekme atarak kapatıyorum. Veya sokaktan geçen elektrik kablosunu helyum balonlarıyla tutuşturup elektriği kesiyorum.

Eski PC ise eski usul üzerine vursun 3 kez düzelir
Biz bilgisayarımızı kapatacağımızda; Windows Tuşuna basarız, olmadı PSU'yu kapatırız, olmadı Fişi Çekeriz. Olmadı Şalteri indiririz. Olmadıysa şehir cereyanını keseriz.
Windows Tuşundan kapatın.

Kanka sanki feyzullahın Elektrik versiyonun söyledin :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı