- Katılım
- 21 Ocak 2019
- Mesajlar
- 1.228
- Makaleler
- 6
- Çözümler
- 3
Bu bilgi yanlıştır. Her bilgisayar için geçerli değildir. Bazı bilgisayarlar kapandığında aktif kalır USB ile bir şarj cihazı vs. bağlayıp test edebilirsiniz. Şahsen ben kulaklığımı ve saatimi bilgisayar kapalıyken şarj edebiliyorum.Bilgisayar kapandığında zaten güç harcamaz yani bilgisayarı kapatmanız yeterli.
Bu bilgi yanlıştır. Her bilgisayar için geçerli değildir. Bazı bilgisayarlar kapandığında aktif kalır USB ile bir şarj cihazı vs. bağlayıp test edebilirsiniz. Şahsen ben kulaklığımı ve saatimi bilgisayar kapalıyken şarj edebiliyorum.
Şahsen ben uçan tekme atarak kapatıyorum. Veya sokaktan geçen elektrik kablosunu helyum balonlarıyla tutuşturup elektriği kesiyorum.
Biz bilgisayarımızı kapatacağımızda; Windows Tuşuna basarız, olmadı PSU'yu kapatırız, olmadı Fişi Çekeriz. Olmadı Şalteri indiririz. Olmadıysa şehir cereyanını keseriz.
Windows Tuşundan kapatın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.