Pc Bilgilerim bunlardır arkadaslar iAtkos ML3 Kuruyorum Fakat Yeniden Başlatmadan sonra sistem Takılıp Kalıyor . Benim bilgisayar bilgilerime gore yapabilcegim Ayarları bana yazar mısınız? Bana yardımcı olur musunuz?
Ben i̇şletim sistemini kuruyorum fakat elma logosu geldiginde çark sürekli donuyor benim sorunum harddiske yurklerken özlleştir ayarları var. Sistemime en iyi ayarı yapabilmek seçenekleri seçmek bana yardım edin lutfen.
-v -x komutlarını bir dene verbose mode ile güvenli modda açılış yapıcak elma logosu olmayacak orda takıldığı yerde illaki bir error vericek onu buraya yaz ki yardımcı olmaya çalışalım mesela benimde bilgim yetersiz deli gibi türkçe ingilizce ve ya başka bir dilde onlarca forumda araştırma yapıyorum windows gibi olsaydı kurulumu driver yüklemeleri filan bu işin zevki mi kalırdı 9. formatımı atıyorum hala driverlarımı kuramadım mesela laptobuma
Resimde gosterdigim gibi hatalar cıkmadı yukledikden sonra sistemi yeniden baslattım komut girmeden tekrar aynı hataları verdi. 2. denememde tekrardan -x komutunu girdim ve sistem acıldı: http://i.hizliresim.com/xYnO1k.jpg
Resimde gordugunuz gibi benim sistemi komut girmeden normal bir şekilde acmam için hangi ayarı kaldırmam gerek? Bana yardım olun lütfen.