Masaüstü penceresi yüksek GPU kullanıyor

Retzip

Zeptopat
Daha fazla  
Masaüstü pencere yönetici(dwm.exe) görev yöneticinden baktıgımda yüksek GPU kullanıyor %30 -%90 arası önceden yasamıyordum bu sorunu Malwarebytes gibi bir sürü uygulamada tam tarama yaptım bulduğu virüsleri sildim ama hala devam ediyor ekran kartı sürücüsü ve Windows güncel.

Ekran kartınız AMD ise bazı AMD kartlarda bu problem gerçekleşebiliyor. Cryptojack ihtimaline karşı ne olursa olsun temiz kurulum yapın. Sorununuz tekrar düzelmezse servise göndermenizde fayda var.

Ekran kartınız AMD ise bazı AMD kartlarda bu problem gerçekleşebiliyor. Cryptojack ihtimaline karşı ne olursa olsun temiz kurulum yapın. Sorununuz tekrar düzelmezse servise göndermenizde fayda var.

Ekran kartım NVIDIA, GeForce'nin kendisinden baktığımda kullanımı normal büyük ihtimal görev yöneticisinde sorun olabilir

Olabilir. Bazen bu tarz görüntü bugları olabiliyor. Geçenlerde bir arkadaş daha benzer konu açmıştı. Her ihtimale karşı temiz kurulum yapmanızı öneririm yine de. Riske atmaya değmez. Özellikle de korsan aplikasyon kullanıyorsanız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı