Masaüstü sağ tıkında ekran kartı uygulaması gözükmüyor

Mowonyr

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yeni kart aldım. RX 6600. neyse, kurdum driver falan ama 2 ay oldu, hala aynı sıkıntı var. Kendi kendine gidiyor. 5 kere falan sildim. DDU ile 6. kez kuracağım herhalde. Bunun çözümü var mıdır?

Temiz kurulumdan sonra aşağıdaki sorun gidericiyi indirin "Hide updates" seçeneğinden AMD ile ilgili driverları seçip gizleyin. Windows kafasına göre yanlış sürücü yükleyip bozuyor. AMD bunun ne zaman önüne geçecek acaba.

Temiz kurulumdan sonra aşağıdaki sorun gidericiyi indirin "hide updates" seçeneğinden AMD ile ilgili driverları seçip gizleyin. Windows kafasına göre yanlış sürücü yükleyip bozuyor. AMD bunun ne zaman önüne geçecek acaba.

Merhaba bu program tam olarak ne işe yariyor?

Merhaba bu program tam olarak ne işe yariyor?

Bilgisayarınızda yüklü olan driverların Windows tarafından otomatik güncelleştirilmesini kapatıyor. Örneğin monitor, chipset, gpu driver, ses driverlari vb. gibi. Tabi sizin seçmeniz lazım hangilerinin kapatılacağını.

Daha önce uzunca bir süre RX 580 kullanırken bunu keşfetmiştim. AMD driverlarının güncelleştirilmesini kapattıktan sonra bir daha wattman hatası almadım. Şimdi de 7800XT kullanıyorum sürücüyü kurduğum gibi ilk yaptığım şey yine güncelleştirmeleri kapatmak oldu.

Bilgisayarınızda yüklü olan driverların Windows tarafından otomatik güncelleştirilmesini kapatıyor. Örneğin monitor, chipset, GPU driver, ses driverlari vb. gibi. Tabii sizin seçmeniz lazım hangilerinin kapatılacağını.

Daha önce uzunca bir süre RX 580 kullanırken bunu keşfetmiştim. AMD driverlarının güncelleştirilmesini kapattıktan sonra bir daha WattMan hatası almadım. Şimdi de 7800XT kullanıyorum sürücüyü kurduğum gibi ilk yaptığım şey yine güncelleştirmeleri kapatmak oldu.

Bende de 6700XT var sürücüde sorun yoktu crash yedi silindi tekrar kurdum 3-4 gün geçti oyunlarda fılan cok kasma anlık takılma olmaya başladı.

Geri
Yukarı