Temiz kurulumdan sonra aşağıdaki sorun gidericiyi indirin "hide updates" seçeneğinden AMD ile ilgili driverları seçip gizleyin. Windows kafasına göre yanlış sürücü yükleyip bozuyor. AMD bunun ne zaman önüne geçecek acaba.
![]()
Download wushowhide - MajorGeeks
wushowhide is a troubleshooting app from Microsoft that allows you to show or hide Windows Updates. wushowhide is no longer available from Microsoft. See our video tutorial for more information.www.majorgeeks.com
Merhaba bu program tam olarak ne işe yariyor?
Bilgisayarınızda yüklü olan driverların Windows tarafından otomatik güncelleştirilmesini kapatıyor. Örneğin monitor, chipset, GPU driver, ses driverlari vb. gibi. Tabii sizin seçmeniz lazım hangilerinin kapatılacağını.
Daha önce uzunca bir süre RX 580 kullanırken bunu keşfetmiştim. AMD driverlarının güncelleştirilmesini kapattıktan sonra bir daha WattMan hatası almadım. Şimdi de 7800XT kullanıyorum sürücüyü kurduğum gibi ilk yaptığım şey yine güncelleştirmeleri kapatmak oldu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.