Yedinci Mühür Decapat Katılım 7 Ocak 2020 Mesajlar 423 Çözümler 1 20 Ağustos 2020 #1 Bir anda böyle gariplik oldu. Simgeler normalde belirli bir sıra yani düzene göreydi. Ama artık sürükleyince böyle oluyor sebebi nedir? Düzelttim. Konunun açılmasına gerek yok teşekkürler. Dosya Ekleri 20200820_050110.jpg 1,5 MB · Görüntüleme: 81 Son düzenleme: 20 Ağustos 2020
Bir anda böyle gariplik oldu. Simgeler normalde belirli bir sıra yani düzene göreydi. Ama artık sürükleyince böyle oluyor sebebi nedir? Düzelttim. Konunun açılmasına gerek yok teşekkürler.
Bora Dere Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 10 Ağustos 2016 Mesajlar 16.825 Makaleler 35 Çözümler 1.145 Yer Slytherin Daha fazla Sistem Özellikleri https://www.technopat.net/sosyal/konu/msi-gp76-leopard-11uh-1007xtr-incelemesi.2151485/ Cinsiyet Erkek Meslek Batman 20 Ağustos 2020 #2 Bu konuyu görüp de çözüm arayan kişiler için sorunu nasıl çözdüğünüzü yazsanız iyi olurdu. Konunun çözüldü olarak kabul edilmesi için çözüm şart, siz de çevrim içi olmadığınıza göre ben yazıyorum. Masaüstüne sağ tıklayıp "Görünüm" kısmının üstüne geleceksiniz. Yeni açılan pencerede "Simgeleri kılavuz çizgisine hizala" seçeneğini seçeceksiniz.
Bu konuyu görüp de çözüm arayan kişiler için sorunu nasıl çözdüğünüzü yazsanız iyi olurdu. Konunun çözüldü olarak kabul edilmesi için çözüm şart, siz de çevrim içi olmadığınıza göre ben yazıyorum. Masaüstüne sağ tıklayıp "Görünüm" kısmının üstüne geleceksiniz. Yeni açılan pencerede "Simgeleri kılavuz çizgisine hizala" seçeneğini seçeceksiniz.
PhemiusTR Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2018 Mesajlar 4.825 Makaleler 1 Çözümler 15 20 Ağustos 2020 #3 "Masaüstü sağ tık>görünüm>Simgeleri klavuz çizgisine hizala" olması gerek.