Masaüstü sistem yükseltme mi, laptop mu?

HakkıBakır

Hectopat
Yer
Titan
Daha fazla  
Meslek
Tekstil
Benim masaüstü bilgisayarımın RAM ve SSD arızalandı. 2x8 DDR4 2400 MHz RAM ve 120 GB SSD aldığımda bana 1000 TL civarında bir fiyata mâl oluyor. Aynı zamanda laptop almayı da düşünüyorum. Sizce sistem güncellemesi mi yapmalıyım? Yoksa laptop mu almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu değişiyor. Eğer dışarı gidip yanınızda götürmek isterseniz dizüstü tercih edeceksiniz. Eğer evden dışarı çıkarmama gerek yok dersen masaüstü alacaksın. Tabii ki masaüstü daha performanslı olacaktır 3000 TL'lik laptopa göre 3000TL'lik masaüstü.

Bu değişiyor. Eğer dışarı gidip yanınızda götürmek isterseniz dizüstü tercih edeceksiniz. Eğer evden dışarı çıkarmama gerek yok dersen masaüstü alacaksın. Tabii ki masaüstü daha performanslı olacaktır 3000 TL'lik laptopa göre 3000TL'lik masaüstü.
Genelde balkon veya komşuya gidebiliyorum. Bu nedenden dolayı laptop mantıklı geliyor performans açısından masaüstü tabiki de ikilemde kaldım.
Bilgisayarın diğer özellikleri nedir? Ayrıca dizüstü ihtiyacınız varsa dizüstü alın.
İmza da yazılı sistemim bütçem yetse zaten ikiside bana gerekli ama maalesef birini önceliğe almam şart oldu. 3000 TL'den aşağı laptop yok doğru düzgün bundan dolayı da masaüstü mantıklı geliyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı