Masaüstü sistemlerde fan sesi nasıldır?

ebedimahkum

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Millet oyuncu laptoplarında çok fan sesi duyuyor gibi hissediyorum boşta bile. Kasa da nasıl sesler acaba? 5 Senedir falan kasa kullanmıyorum eğer boşta sessizse kasaya dönebilirim.

Boşta sessizdir, doluda seslidir.Masa altına koyulursa sıkıntı olmaz. Masaüstünde şov yapacaksan kulaklık kullanırsın. Bu kadar.

Oyuncu laptoplarının %90'ı oyunda iken uçak kalkış sesi çıkartıyor resmen. Masaüstü kullanıyorum çok az ses var. O da rahatsız etmiyor bile.

2 yıldır masaüstünde duymadığım sesi 2 haftada laptoptan duydum. 🙂
Yav hocam aynen katılıyorum :)))) Boşta bile fan sesi gelir mi iş yapmaya çalışıyoruz bıktım vallahi oyuncu kasası ve basic iş laptopu alayım diyorum oyuncu laptopunu bırakıp bu yüzden.

@ebedimahkum ben Aspire 7 kullanıyorum, açık olduğu sürece kulaklık takıyorum arada çıkartınca gerçekten rahatsız edici olduğunu fark ediyorum ama dizi film izlerken bazen kulaklığın şarjı bitiyor, fan çalışmıyor bile. Ama yük binince can çekişen hayvan gibi bağırıyor oluşu su götürmez bir gerçek. 😀
Az daha çıksa mouse sesini bastıracak.

@arandur lazım olmasa düşünmezdim bile. Masaüstü rahatlığı yok. 🥲

masaüstü boşta kesin daha sesli , sesli olmamasının nedeni bence masanın altında yerde vs olması. boşta laptoptan neredeyse hiç ses gelmez fakat yükte laptop fan seside rahatsız ediyor.

masaüstü boşta kesin daha sesli , sesli olmamasının nedeni bence masanın altında yerde vs olması. boşta laptoptan neredeyse hiç ses gelmez fakat yükte laptop fan seside rahatsız ediyor.
Boşta da laptoptan ses geliyor işte hocam sıkıntı o victus var bende yükte fan sesli ama idare edilebilir düzeyde acer monster uçak sesi mesela.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı