Imkan varsa masaüstü kesinlikle.
Hocam sehir disi uni okuyorum ama 3. Sinifa gecicem ve seneye de acilir mi belli degil masaustu alabilirim ama attigim laptoptan iyi gelirse. Bu arada telefondan girdigim icin tum cevaplari yanitlayamiyorum kusura bakmayin. Okuyorum hepsiniÖncelikle merhabalar. Çok seyahat etmeyen biriyseniz masaüstü bilgisayar toplanmanız daha mantıklı olabilir. Çünkü SSD, RAM, ekran kartı, anakart... Gibi birçok parçaları değiştirebilirsiniz istediğiniz gibi. Ama bunları Laptop'da değiştiremezsiniz maalesef. Ama eğer çok seyahat eden biriyseniz iyi bir laptop almanızı önerir miyim tabii ki de öneririm. Bu arada Monster notebook çok iyi bir marka![]()
Hocam bunu alirsam kulaklik sogutucu mouse a para kalmiyor. Ayriyeten steamdan da bir kac oyun alacagimBu model kötü tavsiyem ;
![]()
Tulpar T7 V22.1 17,3" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook
Tulpar T7 V22.1 17,3" Gaming Laptop, NVIDIA RTX 3060 Max Performance ekran kartı ve Intel i7-10870H işlemcisi ile canavarın gücünü maksimuma çıkarıyor.www.monsternotebook.com.tr
İyiden kastınız ne, söyler misiniz?Monster notebook çok iyi bir marka![]()
Hocam sehir disi uni okuyorum ama 3. sinifa geçeceğim ve seneye de acilir mi belli degil masaustu alabilirim ama attigim laptoptan iyi gelirse. Bu arada telefondan girdigim için tum cevaplari yanitlayamiyorum kusura bakmayin. Okuyorum hepsini.
Hocam bunu alirsam kulaklık sogutucu mouse a para kalmiyor. Ayriyeten Steam'den da birkaç oyun alacagim.
Hocam stokta yokBahsettiğiniz laptopun özelliklerini yazabilir misiniz? @Dreys
Bu arada; PQUEEN-GAMER/AMD RYZEN 5 3600/GIGABYTE GeForce RTX 3060 GAMING OC 12 GB/16GB DDR4/500GB NVMe M.2 SSD/Geforce RTX RayTracing PC | ITOPYA RAM'leri 16GB yaparsanız 12,7k geliyor.
Hocam laptopu yukarda attim daha dusuk ozellikte toplaniyorsa masaustu laptopu tercih ederimİstediğiniz özellikler neler peki? Eğer aksesuarla birlikte alacaksanız bir tık düşük modelini alın derim.
Hocam stokta yok.
Imkan varsa masaüstü kesinlikle.
![]()
ULTIMA-AMP3060 / INTEL i5-10600KF / ZOTAC AMP White RTX 3060 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
ULTIMA-AMP3060 oyuncu bilgisayarı ZOTAC Gaming AMP White Edition RTX 3060 ve INTEL i5-10600KF ile uyumlu ve performanslı şekilde çalışmaktadır.www.gaming.gen.tr
En mantikli kasa da bu gözüküyor
![]()
ULTIMA-AMP3060 / INTEL i5-10600KF / ZOTAC AMP White RTX 3060 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
ULTIMA-AMP3060 oyuncu bilgisayarı ZOTAC Gaming AMP White Edition RTX 3060 ve INTEL i5-10600KF ile uyumlu ve performanslı şekilde çalışmaktadır.www.gaming.gen.tr
En mantikli kasa da bu gözüküyor.
Hocam kafam çok karıştı. Bazıları ekran kartını yuksek tutup diger bilesenlerden kısan kasalardan uzak durun diyorToplama da alabilirsin bence her parçanın ayrı ayrı garantisi ve özellikleri var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.