Masaüstü vs. laptop

Hocam sehir disi uni okuyorum ama 3. Sinifa gecicem ve seneye de acilir mi belli degil masaustu alabilirim ama attigim laptoptan iyi gelirse. Bu arada telefondan girdigim icin tum cevaplari yanitlayamiyorum kusura bakmayin. Okuyorum hepsini
Hocam bunu alirsam kulaklik sogutucu mouse a para kalmiyor. Ayriyeten steamdan da bir kac oyun alacagim

İstediğiniz özellikler neler peki? Eğer aksesuarla birlikte alacaksanız bir tık düşük modelini alın derim.

Hocam stokta yok
İstediğiniz özellikler neler peki? Eğer aksesuarla birlikte alacaksanız bir tık düşük modelini alın derim.
Hocam laptopu yukarda attim daha dusuk ozellikte toplaniyorsa masaustu laptopu tercih ederim

Hocam stokta yok.

Sana önerim düşük RAM'li al. Daha sonra RAM'ini yükseltirsin. Ama arttırabilir RAM özelliği olsun ki RAM arttıracağın için. İstemezsen de başka markalara bak. HP, Excalibur gibi markalara da bakabilirsin.

Imkan varsa masaüstü kesinlikle.

En mantikli kasa da bu gözüküyor
Ve bu

Toplama da alabilirsin bence her parçanın ayrı ayrı garantisi ve özellikleri var.
Hocam kafam çok karıştı. Bazıları ekran kartını yuksek tutup diger bilesenlerden kısan kasalardan uzak durun diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…