mafia.png bozmuş hocam.
Sizin görev çubuğu ortada değil hocam simetri hastalarını bayılttınız şu an.
mafia.png bozmuş hocam.
Sizin görev çubuğu ortada değil hocam simetri hastalarını bayılttınız şu an.
Wallpaper Engine'den kullanıyorum hocam. Uygulamaya sahipseniz ismini söyleyeyim.Wallpaper'in linkini atar mısın rica etsem.
Seninki de güzel. Nedense bir şeyi çok sade veya çok ekstrem severim.
Ahahaha, onu şimdi Technopat'a yüklemek için almıştım. Png kaydettiğim için yükleyemedim, jpg kaydettim tekrar.mafia.png bozmuş hocam.![]()
Evet, benim için masaüstünde fazla yer kaplamaya gerek yok.görev cubugu yetıyor galıba![]()
Ortaya alınca pek hoş durmuyor, bence. Bilerek öyle yaptım.Sizin görev çubuğu ortada değil hocam simetri hastalarını bayılttınız şu an.
Merhaba, bu görünüme nasıl ulaşabilirim? Wwindows 10 kullanıyorum. Bir programla mı yapıyoruz yoksa sizin bilgisayarınızın bir özelliği midir?Düzensiz. Bu da benimki.Eki Görüntüle 922642
İroni olarak attım hocam.
İki programla beraber bunu yapıyorum. Performansı çok düşürmüyor. İsterseniz yardımcı olabilirim.Merhaba, bu görünüme nasıl ulaşabilirim? Wwindows 10 kullanıyorum. Bir programla mı yapıyoruz yoksa sizin bilgisayarınızın bir özelliği midir?
Merhaba, bu görünüme nasıl ulaşabilirim? Wwindows 10 kullanıyorum. Bir programla mı yapıyoruz yoksa sizin bilgisayarınızın bir özelliği midir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.