Masaüstündeki Hızlı Erişim Klasörü Silinmeli mi?

Swajhaki

Hectopat
Daha fazla  
Masaüstümde alttada gördüğünüz gibi bir klasör bulunuyor ve bu klasöre tıkladığım zaman belgeler, indirilenler, appdata gibi klasörlerin olduğunu gördüm. Bunu silmeye çalıştım fakat başlar başlamaz 1 GB boyutundan fazla ve 1000'den fazla klasörü görünce vazgeçtim. Acaba bunu silmek benim saydığım klasörlerin silinmesine yol açar mı?

1612211941923.png

1612212015312.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Herhangi bir soruna neden olacağını sanmıyorum. Ekte gönderdiğim üzere herhangi bi klasöre girdiğinizde solda görebileceksiniz.

Dosya Ekleri

• Screenshot_181.png
    Screenshot_181.png
    8,3 KB · Görüntüleme: 47
Şuan bunu çok zor şartlar ile yazıyorum.İndirilenler gitti.Appdata gitti.Belgeler gitti.Masaüstü fotoğrafım gitti.Oyunlarım gitti.Sanırım bunu yapmamalıydım.İnternetim zaten çöp.Orada en az 50 GB oyun vardır.Her neyse hata bende.Sanırım artık çözüme gerek yok :)
Ayrıca bütün şeylere sahip olan o klasör şuan olduğu gibi masaüstünde duruyor.

Ayarlar > kişiselleştirme > (soldaki menülerde) temalar > (sağda) masaüstü simge ayarları.
Orada kulanıcı dosyaları yaan muhtemelen sizin bahsettiniz klasördü. Dediğim şekilde tikini kaldırıp uygula demeniz gerekirdi. Hala duruyorsa öyle yapabilirsiniz.

Bu arada hızlı erişim değil o. Bayağı C:Users\KULLANICI_ADINIZ konumundaki klasör.

Ayarlar > kişiselleştirme > (soldaki menülerde) temalar > (sağda) masaüstü simge ayarları.
Orada kulanıcı dosyaları yaan muhtemelen sizin bahsettiniz klasördü. Dediğim şekilde tikini kaldırıp uygula demeniz gerekirdi. Hala duruyorsa öyle yapabilirsiniz.

Bu arada hızlı erişim değil o. Bayağı C:Users\KULLANICI_ADINIZ konumundaki klasör.
O bu kadar kolay mıydı? Peki ben o klasörü silince silinen şeyler geri gelir mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı