Çözüldü Masaüstüne takılan M.2 SSD laptopa takılınca mavi ekran hatası veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

emrhann06

Picopat
Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
WD Blue 500 gb
Arkadaşlar bende Acer Nitro 5 laptop var ve ben masaüstü bilgisayar aldım. Masaüstündeki M.2 SSD'yi söküp laptopa takmak istiyorum laptopunkini de masaüstüne. Ama masaüstünün SSD'si laptopta çalışmıyor mavi ekran hatası veriyor onarım sayfasına atıyor otomatikman. SSD'ye format attım temiz kurdum yine olmadı aynı şekil devam ediyor. BIOS'ta taktığım SSD falan gözüküyor. Sebebi ne olabilir?

Çözüm
Şimdi deneyip söyliyeceğim sonucu

Hocam SSD'yi biçimlendirdikten sonra formatı laptop üzerinden mi atıyorsunuz yoksa yine masaüstünde takılıyken mi?
Laptop üstünde atamıyorum. Ssd gözükmüyor windowsu kuracağım yerde.Flash bellek gözüküyor sadece.

Her dediğimi laptop üzerinden yapacaksın.
boot kısmını nasıl sileceğim

Çözdüm. VMD'yi kapatınca düzeldi. Teşekkür ederim cevapların için.
Hocam SSD'yi biçimlendirdikten sonra formatı laptop üzerinden mi atıyorsunuz yoksa yine masaüstünde takılıyken mi?

Şimdi deneyip söyliyeceğim sonucu

Laptop üstünde atamıyorum. Ssd gözükmüyor windowsu kuracağım yerde.Flash bellek gözüküyor sadece.

Her dediğimi laptop üzerinden yapacaksın.
boot kısmını nasıl sileceğim

Çözdüm. VMD'yi kapatınca düzeldi. Teşekkür ederim cevapların için.

Son düzenleme:
Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…