Denedim olmuyor monitor eğimli duruyor resimde ne kadar belli oluyor bilmiyorum amaHata yok senin masan müsait değil sadece. Masayı öne çekersen kolun arkaya doğru dönmesini sağlayabilirsin. Böylece monitörü kendinden uzaklaştırabilirsin. Yukarı aşağı oynayan model değil sanırım, eğer oynuyorsa üstteki kitaplık müsaite etmiyor şuan, masayı öne çekince o sorunda çözülmüş olabilir. İsteğe bağlı kolu masanın ortasına değil daha çok kenarına yakın montaj yapmanda konfor sağlayabilir. Örneğin sol kenara.
Monitörün eğimi farklı bir konu, tut ve yukarı doğru kaldır o yukarı aşağı eğimi kendin ayarlıyorsun.Denedim olmuyor monitor eğimli duruyor resimde ne kadar belli oluyor bilmiyorum ama
Tutuyorum duzgun olucagi sekilde ama birakinca geri yamuluoMonitörün eğimi farklı bir konu, tut ve yukarı doğru kaldır o yukarı aşağı eğimi kendin ayarlıyorsun.
Yukarı aşağı hareket ettirdiğin sırada kola bak. O hareket eden parçada bir sertlik yumuşaklık ayar vidası olacak. Alyan ile ayarlanıyor. Oradan ayarını kendin yapmalısın. En azından bendeki modelde bu şekilde.Tutuyorum duzgun olucagi sekilde ama birakinca geri yamuluo
Bu sari yeri sıkıp açmayi denedim birşey degismiyorYukarı aşağı hareket ettirdiğin sırada kola bak. O hareket eden parçada bir sertlik yumuşaklık ayar vidası olacak. Alyan ile ayarlanıyor. Oradan ayarını kendin yapmalısın. En azından bendeki modelde bu şekilde.
Attigim en son resimdeki sarı yerı sıksamda gevşetsemde birşey değişmiyorİnce ayarı var onun sıkıştırıp gevşetiyorsun ayar yapacaksın. Eğer çok oynak vs ise.
İçinden tornavidası çıkar onunla yapacaksın bağlantı yerlerinden.
Aynen doğru yer + işaretine doğru iyice sıkınız.Bu sari yeri sıkıp açmayi denedim birşey degismiyor
Attigim en son resimdeki sarı yerı sıksamda gevşetsemde birşey değişmiyor
Yukari asagi oluyor sadece monitor sag veya solu ayarlayamiyorum ordanAynen doğru yer + işaretine doğru iyice sıkınız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.