Masaya vurduğumda laptop siyah ekran veriyor

  • Konuyu başlatan m3c
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 1B

m3c

Hectopat
Katılım
26 Aralık 2020
Mesajlar
537
Çözümler
3
Umarım bana yardım edebilirsiniz. Çok absürt bir nedenle masaya vurdum, laptop siyah ekran verdi ve sürekli tekrar eden garip bir ses çıkardı. Ben güç tuşuna basılı tutup kapatana kadar da öle kalıyor. Model Excalibur G780, Casper diye hemen laf atmayın, aynı ekran kartı ve işlemcili diğer markaların FPS değerleriyle tıpatıp aynı, performansı yerinde ama şu kapanması beni çok sinir ediyor. Laptop'u elime alıp salladığımda ise kapanmıyor. Lütfen yardım edin.
 
Tam emin değilim ama temassızlık falan olabilir diye düşünüyorum. Garantisi varsa bir dilekçe ile garantiye göndermenizi öneririm.
 
Umarım bana yardım edebilirsiniz. Çok absürt bir nedenle masaya vurdum, laptop siyah ekran verdi ve sürekli tekrar eden garip bir ses çıkardı. Ben güç tuşuna basılı tutup kapatana kadar da öyle kalıyor. Model Excalibur G780, Casper diye hemen laf atmayın, aynı ekran kartı ve işlemcili diğer markaların FPS değerleriyle tıpatıp aynı, performansı yerinde ama şu kapanması beni çok sinir ediyor. Laptop'u elime alıp salladığımda ise kapanmıyor. Lütfen yardım edin.

Garip cidden garip, çözüm bulamıyorum hocam.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı