Mass Effect 3 campaign gemide takıldım!

Jr Master

Hectopat
Katılım
7 Temmuz 2012
Mesajlar
170
Yer
Ankara
Arkadaşlar aranızda Mass Effect 3 senaryosunu bitiren varsa yardım edebilir mi? Daha yeni başladım fazla ilerlemedim. Bi geminin içindeyim katlar var bu arada gezinip duruyom. Çıkamadım içinden açıkta 2 tane görev var. Herhalde içerde ki herkesle konuştum. Medical odası var bi katta, içinde şu kötü kız duruyo hasta kan lazımmış :) . Ben burdan nasıl çıkcam.
 
Normandy Dock'a gidiceksin. Ardından çıkış kapısına yönelip Return Normandy yapıp gemiye çıkıcaksın ve devam ediceksin :)
 
İşte çıkış kapısı neresi oluyor tam bilmiyorum bridge var. Orda Joker diye bi adam var ama bişey olmuyor. Katlarda bakmadığım yer kalmadı. Kaptan köşkünde müzik dinliyo şimdi adam :)

- - - Güncellendi - - -

Bir de bu galaxy var ona girince bi gemi çıkıyo küçük gezegenlere falan gidiyoruz. Bi tane gezegene iniş yapacak. Oyun böyle mi ilerlicek?
 
Evet o geminin adı Normandy. O gemi ile oyunu devam ettireceksin. Her yere gideceksin. Uzayı talan edeceksin resmen :) O gemiye her seferinde dönüş yap. Çünkü görevleri o gemi ile bir yerlere giderek alıcaksın.
 
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı