Mass Effect Legendary Edition 84 TL!

Osman Nuri23

Kilopat
Makaleler
2
Steam'de Mass Effect Legendary Edition yüzde 80 indirimle 84 TL'ye düştü. Her oyun 30 TL'ye geliyor yaklaşık çok iyi fiyat.

Bu seriyi kaçırmayın arkadaşlar. Kesinlikle verdiğiniz parayı dibine kadar hak eden yapımlardan birisi olduğunu düşünüyorum. Yani kısaca alın ve aldırın! Bir daha bu güzelim seriyi böyle bir fiyata bulmak çok zor olabilir.

Oyun serisini kaç kez bitirmiş olsam bile bende alsam mı acaba diye düşündüm şu an. Aslında bir ara Amazon Prime ücretsiz verdiği için EA uygulamasındaki hesabımda kütüphanede duruyor ama oradaki oyunlarımı Steam hesabım ile eşleştiremedim nedense. Daha doğrusu hesapları birbirine bağladım ama EA'da bulunan oyunlarım, Steam kütüphanesinde gözükmüyor.

Neyse, tekrar satın almaya değmez diye düşünüyorum sonuçta EA'da var oyun.

Böyle bir yorum arıyordum, ilk kez oynamayı düşünüyorum. Yorumunuz sayesinde alacağım sanırım.

Böyle bir yorum arıyordum, ilk kez oynamayı düşünüyorum. Yorumunuz sayesinde alacağım sanırım.
Dostum yazdıklarımda son derece ciddiydim bu arada. Yani verdiğin paranın boşa gideceğini filan düşünmeni asla istemem. Aksine söylediğim gibi dibine kadar hak eden efsanevi bir oyun serisi.

Benim için yeri doldurulamaz, başyapıtlardan birisidir Mass Effect ve Dragon Age serisi. Hatta Mass Effect serisini daha fazla severim. Tabii bu iki oyun için de dünyanın en iyi ve en kaliteli oyunu diye bir iddiada bulunamam kesinlikle ancak şimdiye kadar oynadığım tüm oyunlar arasında beni en fazla kendine çeken ve etkileyen oyun olmuştur diyebilirim.

Dünyanın en iyi ve en kaliteli oyunu şeklinde bir iddiada bulunamam belki ancak şimdiye kadar çıkmış uzay temalı oyunlar arasında en sağlam oyun serilerinden birisi olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.

Yok hocam ciddi olduğunuzu anladım. Açıkçası düşündüğüm bir oyundu ama bu kadar etkilendiyseniz merakım daha çok arttı. En kısa zamanda oynayacağım teşekkür ederim.

Yok hocam ciddi olduğunuzu anladım. Açıkçası düşündüğüm bir oyundu ama bu kadar etkilendiyseniz merakım daha çok arttı. En kısa zamanda oynayacağım teşekkür ederim.
Rica ederim. Umarım oynadığın zaman en az sende benim kadar zevk alırsın. Bu arada oyun serisinde kayıt dosyasını aktarma özelliği olduğu için ilk oyunda yaptığın şeyler, seçtiğin kararlar ve bulduğun bazı şeyler diğer oyunlara da aktarılıyor. Bunların birçoğu oldukça önemliyken bir kısmı önemsiz olsa bile ikinci veya üçüncü oyunda sürpriz bir şey çıkartabiliyor karşına.

Yukarıda bahsettiğim sebebten dolayı ne zaman seriyi baştan oynamaya kalksam; tüm yan görevler, bulunabilir ve toplanılabilir nesneler, keşfedilebilen gezegenler, DLC görevleri ve ana görevler olmak üzere seriyi %100 bitiririm. Her bitirdiğim zaman mutlaka keşfettiğim yeni şeyler veya yeni olmasa bile unuttuğum ama tekrar hatırlayınca şaşırdığım şeyler önüme çıkar.

Seriyi ilk defa oynayacağın için kendini benim kadar kasmana veya zorlamana gerek yok. İlk defa oynayacağın için bu senin oyundan uzaklaşmana veya sıkılmana sebep olabilir. Özellikle de ilk oyun için konuşuyorum. Şahsen ben hiç sıkılmıyor ve aksine zevk alıyordum ancak kişiden kişiye değişebilen bir durum olduğu için eğer her şeyi yapmaktan zevk almıyorsan kendini kasmana gerek yok. Oyundan zevk alıp, almadığın daha önemli.

Ayrıca kendini kasmana gerek yok desem de oyunu benim gibi %100 bitirmek yerine en azından DLC ve yan görevleri tamamlarsan, tüm seriye birçok katkısını görebilirsin.

İlk oyunda sıkıldığım tek şey Mako aracı ile gezegenleri keşfetmek olmuştu. İlk başta sıkmıyor olsa bile benim gibi %100 tamamlamaya çalışmak için inebildiğin her gezegene inip, etrafı keşfetmen gerektiğinden dolayı bir süre sonra bayıyordum ama yinede sonuna kadar gidiyor ve tamamlıyordum. Bereket ikinci ve üçüncü oyunda bu durumu düzeltip, çok daha mantıklı bir karar almışlar. Tabii yine gezegenlere inip, etrafı keşfetmek isterdim; orası ayrı ancak ilk oyunda bunu çok fazla yaptığın zaman cidden insan bunalıyor.

Nays ile 68TL'ye geliyor. Düşen kartları ve Nays kazı kazanıda hesaba katarsam 50TL gibi komik fiyata geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…