Mass Effect Legendary Edition 84 TL!

Nays ile 68TL'ye geliyor. Düşen kartları ve Nays kazı kazanıda hesaba katarsam 50TL gibi komik fiyata geldi.
Gerek yok demiştim ama lafımı geri alıyorum. Sanırım bunu duyduktan sonra Steam üzerinden oyunu tekrar satın alacağım. Yarım ekmek tavuk döner fiyatına 3 tane yenilenmiş oyun serisi alıyorsun.

Geçen günlerde bu oyunları Nays ile satın almıştım. Hediye para geldiği gibi direkt çullanıyorum .

Dosya Ekleri

• 1694455340554.png
    99,9 KB · Görüntüleme: 90
Bir oyun beni sararsa genelde fullemeye çalışırım zaten. Seçimler de etkiledigine göre bayağı bir saat gömerim. Teşekkür ediyorum tekrardan, oyunu satın aldım şuan en kısa sürede oynayacağım.

En iyi aksiyon rpg serisi açık ara. Bu fiyat sadece ME 2 için bile bedava iken 3 oyun birden olması çok iyi.

150TL'ye almıştım; kaçıranlar için yüksek indirimle mükemmel bir fiyat, kaçırmayın arkadaşlar.

Grafikleri nasıldır?
Legendary Edition sürümü için; Mass Effect (2008), Mass Effect 2 (2010), Mass Effect 3 (2012) oyunlarının tüm ek paket yani DLC'leri ile birlikte sunulan bir koleksiyon hali diyebiliriz. Klasik yani normal sürümleri bile dönemine göre oldukça iyi oynanış mekaniği ve grafik kalitesi sunuyorken, yenilenmiş Legendary Edition sürümleri çok daha üst düzeyde bir oynanış deneyimi sunuyor.

Tabii sırf yenilenmiş sürümleri olduğu için Remake olarak düşünüp, günümüz oyunları ile karşılaştırmak çok yanlış olur çünkü bu bir Remake değil. Yinede normal bir koleksiyon paketi, HD Edition, Remastared sürümlerine nazaran çok daha iyi bir iş çıkarıp, sadece doku kalitesini arttırmak ile kalmamışlar. Klasik yani normal sürüm ile Legendary Edition sürümü arasındaki hem grafiksel hemde oynanış açısından farklarını YouTube üzerinden aratarak, karşılaştırmalı bir şekilde izleyebilirsiniz. Oldukça detaylı gösteren bazı videolar mevcut.

Kısaca günümüz oyunları ile kıyaslanamaz olsa bile hala son derece oynanılabilir seviyede olan bir oyun serisi. Oyunların asıl çıkış tarihlerini baz alırsak, grafiklerine kötü demek son derece haksızlık olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…