5 594046 Centipat Katılım 27 Ekim 2022 Mesajlar 527 Çözümler 1 6 Eylül 2023 #1 Selam, League of Legends'ta Master Yi oynayasım var bu aralar. Bu karaktere sizce Inkshadow Master Yi köstümü mü alayım yoksa PROJECT : Yi köstümü mü alayım?
Selam, League of Legends'ta Master Yi oynayasım var bu aralar. Bu karaktere sizce Inkshadow Master Yi köstümü mü alayım yoksa PROJECT : Yi köstümü mü alayım?
Roger Taylor Kilopat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 2.262 Makaleler 5 Çözümler 33 Yer Ankara 6 Eylül 2023 #2 Gölgedövmeli al, İngilizcesinin bilmiyorum ama kod adı yi kötü bence.
5 594046 Centipat Katılım 27 Ekim 2022 Mesajlar 527 Çözümler 1 6 Eylül 2023 #3 elricsteinxd dedi: Gölgedövmeli al, İngilizcesinin bilmiyorum ama kod adı yi kötü bence. Genişletmek için tıkla... Benim de Gölgedövmeli alasım var, PROJECT : Yi bence de kötü görünüyor. Bir düşüncenizi alayım dedim.
elricsteinxd dedi: Gölgedövmeli al, İngilizcesinin bilmiyorum ama kod adı yi kötü bence. Genişletmek için tıkla... Benim de Gölgedövmeli alasım var, PROJECT : Yi bence de kötü görünüyor. Bir düşüncenizi alayım dedim.
Roger Taylor Kilopat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 2.262 Makaleler 5 Çözümler 33 Yer Ankara 6 Eylül 2023 #4 Hür Yağız dedi: Benim de Gölgedövmeli alasım var, PROJECT : Yi bence de kötü görünüyor. Bir düşüncenizi alayım dedim. Genişletmek için tıkla... Bende var kod adı. Replikler ve ses efektleri dışında beğenilecek bir yanı yok o kostümün.
Hür Yağız dedi: Benim de Gölgedövmeli alasım var, PROJECT : Yi bence de kötü görünüyor. Bir düşüncenizi alayım dedim. Genişletmek için tıkla... Bende var kod adı. Replikler ve ses efektleri dışında beğenilecek bir yanı yok o kostümün.
Zeox9473 Decapat Katılım 19 Eylül 2022 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2023 #5 Hangisi alacağın biraz senin zevkine bağlı ama bence de project yi kötü ben kazanova kullanıyorum belki ona da bakmak istersin.
Hangisi alacağın biraz senin zevkine bağlı ama bence de project yi kötü ben kazanova kullanıyorum belki ona da bakmak istersin.
Anatolian22 Hectopat Katılım 26 Ağustos 2022 Mesajlar 600 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2023 #6 Kod adı güzel.
5 594046 Centipat Katılım 27 Ekim 2022 Mesajlar 527 Çözümler 1 6 Eylül 2023 #7 elricsteinxd dedi: Bende var kod adı. Replikler ve ses efektleri dışında beğenilecek bir yanı yok o kostümün. Genişletmek için tıkla... Gölgedövmeli her şeyiyle cool görünüyor bence.
elricsteinxd dedi: Bende var kod adı. Replikler ve ses efektleri dışında beğenilecek bir yanı yok o kostümün. Genişletmek için tıkla... Gölgedövmeli her şeyiyle cool görünüyor bence.