MasterLiquid ML240R ile uyumlu kasa önerisi

Keneee33

Hectopat
Öncelikle herkese selamlar arkadaşlar sıvı soğutma ve kasa uyumu hakkında fikrinizi almak istiyorum.Bu konularda pek de bilgim olmadan birazda acemice ve araştırmasız olarak internetten sıvı soğutma aldım: MasterLiquid ML240R RGB | Cooler Master

Fakat aynı zamanda kasam 3 yıl önce aldığım o da burada: ZALMAN Z5 MidT ATX SİYAH KASA

Ayrıca eğer işinize yararsa anakartım: MSI Global

Şimdi arkadaşlar ufak kendimce bir istişare yaptıktan sonra kasaya uyumsuz olduğunu anladım. Sizce başka bi yolu var mıdır? Eğer ki yoksa nasıl bir kasa almam lazım önerebilir misiniz? Fiyat en fazla 500 TL olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
teşekkür ederim yarın değerlendireceğim
Kasadan memnunsan iade edip yerine güçlü hava soğutma alabilirsin.
teşekkür ederim, lakin almış ve kutuyu açmış bulundum ayrıca parçanın elime ulaşması baya bi sancılı oldu ileriye dönük kasa alma işini değerlendirebilirim, peki arkadaşın önerdiği kasa işimi görürmü görüşünüz için teşekkürler.

Çok güzel bir soğutucu almışsınız kasanıza uyumsuz olması üzücü olmuş. Cooler Masterkasalarımızdan birini tercih edebilirsiniz. Yeni gözdemiz ve havalandırma konusunda maksimum performans sağlayan MB511 modelimizi önerebilirim.

Cooler Master MasterBox MB511 USB3.0 Pencereli MidTower Siyah Kasa

Bütçenizi arttırabiliyorsanızda şunları önerebilirim

Cooler Master MasterBox MB500 TUF Edition 3x120mm RGB Led Fanlı MidTower Kasa

Cooler Master MasterCase H500P Mesh Tempered Glass 2x200mm RGB Led Fanlı Super MidTower Kasa

Cooler Master MasterCase H500M 2x200mm Adreslenebilir RGB Led Fanlı MidTower Kasa

Eğer H500M'i alabilirseniz ML240R ile birlikte mükemmel bir görüntü elde edersiniz. Fiyatı tuzlu ama evliyadelik bir model.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı