Mastürbasyon bağımlılığı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Boş zaman kesinlikle bırakmayın. Sürekli bir şey yapın unutturacak. Ben çok güzel hareketler bunlar ve kurtlar vadisi izliyorum ya da sosyalde geziniyorum. Sürekli aktivite bulun kendinizi boş durunca istek geliyor. Bir de azim lazım sağlam. Bende bırakıyorum çok kötü illet bir şey.
 
Mastürbasyon bağımlılığından öyle "yeter lan bırakıyorum!" Deyip kurtulamazsınız kolay kolay. Hormonlarınız tavan yaptıktan sonra, tatmin olma çıtasını aşırı yukarılara çektikten sonra kolay kolay bırakılmaz o. Vücut sürekli istemeye başlar artık.
Bu durumdan kesin şekilde kurtulmanın 3 yolu var:
-Sizi mastürbasyon yapmaya itecek her türlü durumdan kaçacaksınız. Ayrıca pornografi bağımlısıysanız internete girmeyeceksiniz, ailenizin yanına duracaksınız. Ama vücut sürekli isteyeceğinden dolayı direteceksiniz.
-Tıbbi yardım alacaksınız(ben almıştım). Gideceksiniz psikiyatriste(psikolog değil, bu doktor olanı). Doktor bey/hanım diyeceksiniz, düştüm elinize.
-Kız arkadaş/sevgili bulup kendinize cinsel hayat oluşturacaksınız(reşit olduktan sonra tabii ki).
Yaşınız gereği 2. yola başvurun, utanmayın.
Mastürbasyon bağımlılığının diğer uyuşturucu bağımlılıklarından hiçbir farkı yok. İşin ciddiyetini kavrayın.

Ailesine söylemekte zorluk çeker.
 
İşini malum sitelerde hallediyorsan şu videoyu izlemeni öneririm.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Ailesine söylemekte zorluk çeker.
Doğrudur, söylemekte zorluk çekebilir lakin aile üyeleri de bu konuda anlayışlı olmalı. Arkadaş, aile fertlerinin çok ters tepki vereceğini düşünüyorsa bu durumu normal karşılayabilecek bir başka aile ferdine, akrabasına iletip başka bir bahaneyle hastaneye gidebilir.
Ben bir arkadaşla buluşacağım diye yalan söyleyerek gitmiştim randevuya. Tabii hastanede kimle buluşacaksın deyince biraz bir şeyler uydurmuştum tabii ki. Açık vermişim ama anladılar sonra.
 
Öncelikle sakin olun oyun oynuyorsanız refleks gerektiren oyunlar oynayın mesela CoD serisi bunlar unuturur Netflix varsa narcos izlemenizi tavsiye ederim pablo escobar anlatılıyor namaz kılın bu da unuturuyor annenize babanıza söyleyip destek alın. Allah'tan yardım isteyin merak etmeyin atlatacaksınız. inanın!
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı