Mastürbasyon nasıl bırakılır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynen öyle spor yapmak en ama en sağlam taktik. Aklına mı geldi? Bastır bastır bastır. Öyle değil :D spora bastır yani.

Adam dışarıya çıkmıyor pompa yapmıyor (yaşı uygun değilse yapmasın zaten) aktiviteye katılmıyor e bu testosteron hormonu rahat durur mu? Tabii ki durmaz başlıyor 31'e. Fakat aktiviteye katıldığı zaman enerjisini zihnini buna harcıyor artık gerek duymuyor mastürbasyona.
 
Öncelikle şuna "malum iş" demeyi bırakın, mastürbasyon argo bir kelime değil. Hayır bunun sizin mastürbasyon yapıp yapmamanız ile alakası yok, sizin kişiliğinize ve ilgi alanlarınıza bağlı bir durum.

Troll amaçlı açılmış bir konu ve üstüne bom boş mesajlar geliyor, zamanınızı daha kaliteli işlere harcayın.


Ha ha ha, çok komikmiş.
Sen kabul etmesen de bu bir bağımlılık özellikle yalnız ve sevgilisi olmayan insanlar bununla boğuşuyor adam bırakmak istediği için konu açmış ne var bunda empati yapın biraz.
 
Bence de çünkü çok uzatıyor sizin gibiler ve en son konu kilit. Daha ne yazarsanız yazın ifade bile atmayacağım.
Uzatıyorum çünkü anlamıyorsunuz, bir şeyi anlamak için 10 kere tekrar etmem gerekiyor.
 
Ben konu açmıştım normal sıklıktan daha fazla bu işi yapmak vitaminsizliğe sebep oluyor ve saçları döküyor diye. Bu seni ikna etmesi lazım 😂
Öncelikle bu yanlış bilgi. Yok öyle bir şey. Yalan yanlış bilgiler sunuyorlar yok "Kısır ediyor" Yok "vitaminsizliğe sebep oluyor." "Kör yapıyor." diyen bile var ciddi ciddi. Abartılmadığı sürece zararı yok mastürbasyonun.
 
Spor sevmiyorum hocam ya bir kere gittim 3 gün kolum ağrıdı gereksiz geliyor bana. Ama yürüyüş yapabilirim faydası olur mu?

Spor yapmadığın için hamlamışsındır ondan öyle gelmiştir sana. Yürüyüşün faydası olmaz kendini yorman aklını başka şeylere yönlendirmen gerek.
 
Spor yapmadığın için hamlamışsındır ondan öyle gelmiştir sana. Yürüyüşün faydası olmaz kendini yorman aklını başka şeylere yönlendirmen gerek.
Mesela bir ormana git. (Belgrad ormanı gibi) Oranın havası çok güzel ve koşu yarışları yapılıyor. Oraya gidip o temiz havayı çekmen o koşuyu yapman bile yeter aklına gelmemesi için. Enerjini attığın için mastürbasyona ihtiyaç duymazsın. He bu arada, çok ama çok işe yarayan bir taktik vereyim.

Aşık olun. Gerçekten şaka yapmıyorum. Kendimden biliyorum. Aşk duygusu mastürbasyondan ağır basıyor ve aklına bile gelmiyor. Sürekli sevdalandığın kişiyi düşünüyorsun ve mastürbasyondan uzak duruyorsun otomatik olarak. Denenmiş ve doğrulanmış taktik bu.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Efsane bir duygu bu.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı