Çözüldü Mastürbasyon ne sıklıkla yapılmalı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

fatal23

Hectopat
Katılım
15 Aralık 2020
Mesajlar
301
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar selam. Ben 14 yaşındayım ve 3 aydır mastürbasyon yapıyorum. Aklıma birkaç şey takıldı sizlere sormak istedim. Ben günde en az 1 en fazla 2 kez mastürbasyon yaparım. Acaba bu sayılar gelecekte boy uzama, kısırlık, ağrı, unutkanlık, dersleri anlama zorluğu gibi sorunlara yol açar mı? Açarsa günde veya haftada kaç kez yapmalıyım. Teşekkürler.
 
Çözüm
Mastürbasyon haftada 2 maks 3 kere yapılmalı, baskılı yapılmamalı ve yavaş yapılmalı. 1 ay boyunca arınmaya çalışın yani yapmayın, sonra doğru mastürbasyon yaparak ilerideki seks hayatınızı koruyun. Daha detaylı bilgi için aşağıdaki videoyu izleyin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Biraz kendimden bahsedeyim. Yaklaşık 5 yıldır çekiyorum. Bu zamana kadar hiç rahatlama hissetmedim, hissetiğim tek şey pişmanlık; tek bir gün değil, günlerce kendimde olamıyorum. 31 bana resmen uyuşturucu etkisi veriyor, ben bıraksam da o bırakmıyor. O liberal doktorlar, 31'in gereksinim olduğunu söyler; Saçmalık, insanın zaten kendi kendine boşalma mekanizması varken neden kendimiz müdahalede bulunalım?
"Sınır koymak kölelik değil, özgürlüğe giden yoldur."
 
Artı -1 Eksi

Geri
Yukarı