Mastürbasyon yaparken erken boşalıyorum

Merhaba, 15 yaşındayım. 9 gün önce mastürbasyonu bıraktım. İnternette gezerken bir şey görüyorum, hemen kalkıyor, duramıyorum. Bugün bozdum en fazla 2-3 dakika sürüyor. Ne yapmam lazım? Daha 15 yaşındayım, ne yapmam lazım?
Yakalanma korkusu falan varsa erken boşalabiliyorsun.
 
Dengeyi bozduğunuz için vücudunuz mastürbasyon isteği ağır basıyor olabilir bir yerden sonra mastürbasyon yapmaya devam edince bu bir ihtiyaç haline gelmeye başlıyor. Bağımlısı bile olabilirsiniz çok sık yaparsanız. Zamanla geçer sanırım 3-4 ay içerisinde yapmazsanız veya yapış şeklinizden dolayı olabilir çok fazla zorlarsanız tabii ki daha hızlı gelir ve tavsiyem bu tür şeylerle kendinizi rahatlatmaya çalışmayın daha güzel şeylere yönelin yapacaksanız da 2 haftada 1 veya haftada 1 yapın sağlığınız için.
 
Ergenlikte doğal ihtiyaç.

Aslında zorunlu bir ihtiyaç değildir bunu bu şekilde biz zorunlu hale getiriyoruz ergenlik döneminde kişi 1 yapıyor 2 yapıyor devam ediyor ileride bu işi bırakmak isteyince bir o kadar da zorlanıyor çünkü sizi bir bakımından uyuşturuyor aşırı fazla dopamin salgılamaya başlıyorsunuz. Bir süreden sonra bırakınca yoksunluk çekmeye başlıyorsunuz. Vücut adaptasyon sağlayıncaya kadar da çok uzun sürüyor ve her şey size ilgi çekici bile gelmeye başlayabilir o yüzden yapılmasını önermem zaten vücudun bir bunu atma sistemi var fazlalık olduğu zaman, biz bununla neden oynayalım :)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı