Masum Suriyelilere zulüm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dostum, Neo Toprak abiyi biliyor musun ?

Ben ona güveniyorum ekonomi sorunlarını anlatırken bir yandan da kör kurşunu
durdurmaya çalışıyor.

O şöyle der : Savaştan kaçanlara masumlara kadınlara çocuklara düşman değiliz, bizim derdimiz keyfinden gelenlerle, nargile tüttürenlerle, sırf bedava için gelip keyif çatanlarla, suç işleyenlerle.

Biz sırf onlar yüzünden kaç yıldır sokağa çıkamıyoruz. Bu sefer de onlar çıkmasın veya mümkünse çıkıp bir daha girmesinler.

Şuradaki velet büyüyünce ne halt olacağı belli.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dakika=1:45

Adam hepsi ölsün diyor sen bunu nasıl haklı durumuna getiriryorsun hiç mi vicdanınız yok masum çocuklar insanlar var yıllarca para biriktirip aldığı ev yakılıyor insanların.

Onlar ev alıyor sen alabiliyor musun? Ay sonunu zor getiriyor belki de ailen sen burada onları savunuyorsun devlet onlara maaş ev veriyor bunlardan haberin var mı o çok sevdiğin suriyeliler senin ülken de daha iyi şartlar da yaşıyor bundan memnun musun?

Din kardeşlerimizi ben cami de görmedim hiç gören var mı? Yoktur tabii sahil de milletin karısına kızını kesmekten başka işleri yok ki.

Belkide cami yetersiz gelmistir hemen cami yapalım.

Su oy vermeyenlere o kadar cok sinirleniyorum hem gidisat kötü diyor hem oy vermiyor bir şeyleri değiştirmek için oy versene ahhhhh!

Görevini yapması gerekenler görevlerini yapmadığı zaman sonucu masumların zarar görmesi olur. Bunu deprem olayına benzetebilirsin. Deprem olmadan önce yer altında enerji belli bir noktada birikir ve neticede boşalır, boşaldığı zaman deprem oluşur ve masum dinlemeden herkesi enkaz altında bırakır. Bir ülkede devamlı sıkıntı devamlı kaos varsa halkta kötü enerji birikir ve bir noktada boşalır, boşaldığı zaman da böyle olaylar yaşanır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…