Matebook D14 mü IdeaPad Slim 5 mi?

cermis

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, devamlı elimin altında olacak, şarjı çok gidecek bir bilgisayar arıyorum. Film dizi izleyip küçük oyunlar oynayacağım ama en çok webden araştırma yapıp sunumlar, makaleler hazırlayacağım; bazen 10 sekme açık oluyor, arka planda da programlar oluyor. Harici ekranda da kullanacağım. Şu 3 bilgisayar arasında kaldım. Matebook'u çok sevdim ama Slim 5'in özellikleri daha iyi gibi. Slim 3 ise fiyatı çok iyi, karar veremedim.

Huawei Matebook D 14 peşin fiyatına üçe varan taksit.
2K indirimi var sanırsam.

Slim5 AMD işlemcisi çok daha verimli çalışır hem ekran OLED diğer IPS'lere göre çok daha güzel gözükür ama bataryayı da biraz hızlı götürebilir, Slim3 ise Intel işlemci batarya konusunda AMD'den iyi olebileceğini sanmıyorum ama RAM DDR5 kasası ise 14inç kompakt ve ekranı IPS olduğu için bataryası ekrana bağlı Slim5'e göre biraz daha yavaş gider ama Intel işlemci verimli değilse arasında fark olmaz gibi geliyor bana. Huawei konusunda yorumum yok.
Bende Acer Aspire 5 var TN ekran Ryzen 5 5625U işmeci ve 2.4GHz internet bağlantısında 480p videoda en düşük parlaklıkta sadece YouTube'da 6saat 25 dk da %51 pil kullandı ama Google girip araştırma yapmaya sitelerde dolaşmaya başladığımda pil ömrü süresi kısa gösteriyordu hemen mesela. Bu sebeple 10 sekme açıp makale ve sunum hazırlarken iki Slim de aşa yukarı 5-6 en fazla 7 saat pil ömrü sunar ama. Tabii bir powerbank alıp bataryayı sıkıntı etmeden kullanabilirsinde.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı