baranacikgoz
Hectopat
Daha fazla
- İşlemci
- i7-12700h
Merhaba, Huawei Matebook D16 2022 i7-12700H sahibiyim, bilgisayar ilk geldiğinde içindeki Windows eskidir diye düşünüp, Windows'un kendi sitesinden Media Creation Tool ile en sonki Windows 11 versiyonunu Rufus ile yazdırıp bilgisayara format attım. Format atarken partitoning kısmında minimum 6-7 farklı bölüm vardı, ancak o an acelem olduğu için temiz kurulum olsun diye hiç bakmadan hepsini direkt silip devam ettim. Kurulum esnasında da touchpad ve Wi-Fi çalışmadı USB kablo ile internet vermek zorunda kaldım, ve mouse bağlamak zorunda kaldım. Kurulumu yaptıktan sonra Huawei PC Manager'ı kurduğumda, PC Manager çalışıyor ancak uygulamayı her kapatıp açtığımda, uygulama aslında kapanmasa, sağ altta ikonlar kısmında çalışmaya devam etse bile uygulamayı tekrar açtığımda 'disabling PC Manager may affect System...' uyarısı çıkıyor PC Manager'ı herhangi bir yerden engellemediğim halde veya startup servisini bile kapatmadığım halde. Yaptığım bu işlemlerde bilgisayarı efektif kullanmamı etkileyecek bir hata var mı? Acaba o sildiğim bir sürü Partition ne işe yarıyordu diye düşünmeden edemedim.