furkaniko
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Siber Güvenlik Uzmanı
Merhaba arkadaşlar. Laptopumu alalı 2 ay oldu. Sabah kalktığımda prizde bıraktığım laptopun şarj aletinin kablosunu kedimin kemirdiğini ve kablo içindeki bazı tellerin koptuğunu gördüm. Kopan kabloları baştan lehimledim, birleştirdim.
Laptopa takınca şarj oluyor fakat aşırı yavaş şarj oluyor. 2 saatte %10 Max yükseliyor ve şarja takınca jilet gibi olan laptop aşırı kasmaya başlıyor. Şarj aletinin ara kablosunun iki ucu da Type-C, evde telefonumun iki ucu da Type-C olan şarj kablosuyla denedim acaba sorun kabloda mı diye ama hala bu durum devam ediyor. Şarjdan çıkarınca eski haline geri dönüyor. Sorun ne olabilir?
Laptopum Huawei Matebook D16 şarj aletim 65W 3.2 amper hızlı şarj.
Laptopa takınca şarj oluyor fakat aşırı yavaş şarj oluyor. 2 saatte %10 Max yükseliyor ve şarja takınca jilet gibi olan laptop aşırı kasmaya başlıyor. Şarj aletinin ara kablosunun iki ucu da Type-C, evde telefonumun iki ucu da Type-C olan şarj kablosuyla denedim acaba sorun kabloda mı diye ama hala bu durum devam ediyor. Şarjdan çıkarınca eski haline geri dönüyor. Sorun ne olabilir?
Laptopum Huawei Matebook D16 şarj aletim 65W 3.2 amper hızlı şarj.