Matebook D16 şarja takınca donuyor

furkaniko

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Siber Güvenlik Uzmanı
Merhaba arkadaşlar. Laptopumu alalı 2 ay oldu. Sabah kalktığımda prizde bıraktığım laptopun şarj aletinin kablosunu kedimin kemirdiğini ve kablo içindeki bazı tellerin koptuğunu gördüm. Kopan kabloları baştan lehimledim, birleştirdim.
Laptopa takınca şarj oluyor fakat aşırı yavaş şarj oluyor. 2 saatte %10 Max yükseliyor ve şarja takınca jilet gibi olan laptop aşırı kasmaya başlıyor. Şarj aletinin ara kablosunun iki ucu da Type-C, evde telefonumun iki ucu da Type-C olan şarj kablosuyla denedim acaba sorun kabloda mı diye ama hala bu durum devam ediyor. Şarjdan çıkarınca eski haline geri dönüyor. Sorun ne olabilir?
Laptopum Huawei Matebook D16 şarj aletim 65W 3.2 amper hızlı şarj.

Bilader daha alalı 5 gün oldu aynı sorun çıktı ve bugün buldum çözümü güç düğmesine 15 sn basılı tut ve sonra zorla kapanacaktır (şarj cihazına takılıyken yap) kapandıktan sonra şarjdan çıkart ve geri tak sonra geri çalıştır bilgisayarı orada sana onarımı geçmek için tuşa bas diyecek herhangi bir tuşa basma ve bilgisayar kendini onaracaktır yardımcı olabildiysem ne mutlu

Birader daha alalı 5 gün oldu aynı sorun çıktı ve bugün buldum çözümü güç düğmesine 15 sn basılı tut ve sonra zorla kapanacaktır (şarj cihazına takılıyken yap) kapandıktan sonra şarjdan çıkart ve geri tak sonra geri çalıştır bilgisayarı orada sana onarımı geçmek için tuşa bas diyecek herhangi bir tuşa basma ve bilgisayar kendini onaracaktır yardımcı olabildiysem ne mutlu.

Teknik servise götürdüm sorunun şarj kablosunda olduğunu söylediler yeterli voltajı veremediği için işlemci düşük frekansta çalışıyordu yeni kablo aldım düzeldi. Yine de teşekkürler ilgin için hocam 👍🏾

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı