serdology Decapat Katılım 14 Ocak 2023 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Ocak 2023 #11 Gençoyuncu dedi: Babam özel ders hocasi tuttu e yine yapamazsam bosa emek gidecek ya. Ne zaman anlarim kötü bir liseyi tutturduktan sonra mi? Genişletmek için tıkla... Hayır hayata atıldıktan sonra. Daha temelin oturmamış zekanın neye elverişli olduğunu bilmiyorsun. Ben de oyleydim.
Gençoyuncu dedi: Babam özel ders hocasi tuttu e yine yapamazsam bosa emek gidecek ya. Ne zaman anlarim kötü bir liseyi tutturduktan sonra mi? Genişletmek için tıkla... Hayır hayata atıldıktan sonra. Daha temelin oturmamış zekanın neye elverişli olduğunu bilmiyorsun. Ben de oyleydim.
Hoinchuhayn Decapat Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 483 14 Ocak 2023 #12 Gençoyuncu dedi: Maalesef yok. Yapmam lazim mat hocasi tuttu babam illa düzelt diye. Genişletmek için tıkla... Temelin yoksa ne yapacağın hakkında pek fikrim yok.
Gençoyuncu dedi: Maalesef yok. Yapmam lazim mat hocasi tuttu babam illa düzelt diye. Genişletmek için tıkla... Temelin yoksa ne yapacağın hakkında pek fikrim yok.
Gençoyuncu Decapat Katılım 9 Ocak 2023 Mesajlar 298 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2023 #13 MisakiTaro dedi: O zaman Türkçe ile ilgili de sıkıntın var. Diğer derslerin tam diyemeyiz yani. Belki öğretmeniniz iyi değildir. YouTube üzerinden sizin seviyenize uygun içerikleri izleyin. Genişletmek için tıkla... Yok mat hariç hepsi iyi
MisakiTaro dedi: O zaman Türkçe ile ilgili de sıkıntın var. Diğer derslerin tam diyemeyiz yani. Belki öğretmeniniz iyi değildir. YouTube üzerinden sizin seviyenize uygun içerikleri izleyin. Genişletmek için tıkla... Yok mat hariç hepsi iyi
Hoinchuhayn Decapat Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 483 14 Ocak 2023 #14 serdology dedi: Hayır hayata atıldıktan sonra. Daha temelin oturmamış zekanın neye elverişli olduğunu bilmiyorsun. Ben de oyleydim. Genişletmek için tıkla... Adam matematik zekasının olduğunu üniversite sınavını yapamadıktan sonra öğrense ne olur öğrenmese ne olur?
serdology dedi: Hayır hayata atıldıktan sonra. Daha temelin oturmamış zekanın neye elverişli olduğunu bilmiyorsun. Ben de oyleydim. Genişletmek için tıkla... Adam matematik zekasının olduğunu üniversite sınavını yapamadıktan sonra öğrense ne olur öğrenmese ne olur?
Gençoyuncu Decapat Katılım 9 Ocak 2023 Mesajlar 298 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2023 #15 Hoinchuhayn dedi: Adam matematik zekasının olduğunu üniversite sınavını yapamadıktan sonra öğrense ne olur öğrenmese ne olur? Genişletmek için tıkla... Ben aslinda matematigi boş verecektim babam gitti özel ders hocasi tuttu.
Hoinchuhayn dedi: Adam matematik zekasının olduğunu üniversite sınavını yapamadıktan sonra öğrense ne olur öğrenmese ne olur? Genişletmek için tıkla... Ben aslinda matematigi boş verecektim babam gitti özel ders hocasi tuttu.
serdology Decapat Katılım 14 Ocak 2023 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Ocak 2023 #16 Hoinchuhayn dedi: Adam matematik zekasının olduğunu üniversite sınavını yapamadıktan sonra öğrense ne olur öğrenmese ne olur? Genişletmek için tıkla... Sen çocuğun şu anki yaşının 5 yıl sonrasından bahsediyorsun. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ocak 2023
Hoinchuhayn dedi: Adam matematik zekasının olduğunu üniversite sınavını yapamadıktan sonra öğrense ne olur öğrenmese ne olur? Genişletmek için tıkla... Sen çocuğun şu anki yaşının 5 yıl sonrasından bahsediyorsun.
Hoinchuhayn Decapat Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 483 14 Ocak 2023 #17 Gençoyuncu dedi: Ben aslinda matematigi boş verecektim babam gitti özel ders hocasi tuttu. Genişletmek için tıkla... Bu devirde aileler çocuğum okusun da okusun kafasındalar. Hiçbirine laf anlatmaya uğraşmaya değmez. serdology dedi: Sen çocuğun şu anki yaşının 5 yıl sonrasından bahsediyorsun. Genişletmek için tıkla... Zekasının şimdiden belli olduğunu düşünüyorum zira lise tercihi yapacak 1 sene sonra.
Gençoyuncu dedi: Ben aslinda matematigi boş verecektim babam gitti özel ders hocasi tuttu. Genişletmek için tıkla... Bu devirde aileler çocuğum okusun da okusun kafasındalar. Hiçbirine laf anlatmaya uğraşmaya değmez. serdology dedi: Sen çocuğun şu anki yaşının 5 yıl sonrasından bahsediyorsun. Genişletmek için tıkla... Zekasının şimdiden belli olduğunu düşünüyorum zira lise tercihi yapacak 1 sene sonra.
Gençoyuncu Decapat Katılım 9 Ocak 2023 Mesajlar 298 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2023 #18 Hoinchuhayn dedi: Bu devirde aileler çocuğum okusun da okusun kafasındalar. Hiçbirine laf anlatmaya uğraşmaya değmez. Zekasının şimdiden belli olduğunu düşünüyorum zira lise tercihi yapacak 1 sene sonra. Genişletmek için tıkla... Yani ben de okul kafasında değilim ama işte onlar emek verince yapıyoruz biz de. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ocak 2023
Hoinchuhayn dedi: Bu devirde aileler çocuğum okusun da okusun kafasındalar. Hiçbirine laf anlatmaya uğraşmaya değmez. Zekasının şimdiden belli olduğunu düşünüyorum zira lise tercihi yapacak 1 sene sonra. Genişletmek için tıkla... Yani ben de okul kafasında değilim ama işte onlar emek verince yapıyoruz biz de.
Hoinchuhayn Decapat Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 483 14 Ocak 2023 #19 Gençoyuncu dedi: Yani bende okul kafasinda değilim ama işte onlar emek verince yapiyoruz bizde. Genişletmek için tıkla... Boşa kürek çekiyorlar. Bu senle alakalı değil. Bu devirde okumanın anlamı yok.
Gençoyuncu dedi: Yani bende okul kafasinda değilim ama işte onlar emek verince yapiyoruz bizde. Genişletmek için tıkla... Boşa kürek çekiyorlar. Bu senle alakalı değil. Bu devirde okumanın anlamı yok.
egehansr Kilopat Katılım 21 Mart 2017 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2023 #20 En baştan başla yani 1. sınıftan. Ben lise 2'ye kadar 0 matematikle idare ettim sonra en baştan başlayıp notlarımı düzeltmiştim.
En baştan başla yani 1. sınıftan. Ben lise 2'ye kadar 0 matematikle idare ettim sonra en baştan başlayıp notlarımı düzeltmiştim.