Matematiği anlamıyorum

Rehber Matematik kanalının TYT oynatma listesini izleyin. Ama baştan söyleyeyim temel kavramlar, 9 ve 10. sınıf konularını kapsıyor TYT.

Not tutmak da bayağı bir işe yarar.

Çabanızı takdir ediyorum bu arada birçok kardeşimiz direkt kafadan atıyor. Uğraşman bile güzel bir şey.
Şunu unutma temelim yok diye en baştan belki de 1 ay boyunca sadece matematik çalışmışsın kısa zamanda çok bilgi öğrenmen kafanı karıştırmış olabilir. Daha 9. sınıfmışsın ufak ufak kendine zaman vererek çalışmaya devam et elbet zamanla oturacaktır. Şimdiden bunları düşünüyor olman bile seni başarıya götüreceğine inanıyorum.
Bu arada danışabileceğin bilgili birinden yardım alman hangi konulara nasıl çalışman gerektiğini öğrenmen senin için daha iyi olur.

Kralsınız hocam sağlun 1 ayda komple yeni temel çektimde temelimde sorun olmadığını anladım sonradan konuları biraz geç anlıyorum.

Dostum sakın tonguç gibi bir hata yapma git Eyüp b ya da mert hoca izle tavsiyem eyüpbdir ama biraz orta üst düzey anlatır.

Rehber matematik açıp tek tek not alıyorum hocam deftere üstüne de birkaç soru çözüyorum bazen matematiğin güler yüzü bakıyordum.

Bayağı bol pratik yapman lazım bende bu sene sözelden sayısala geçtim mezunum şu an hiç de zor değil keşke daha önceden çalışsaydım diyorum lisede de ortaokulda da sayısal notlarım fizik ve biyoloji harici çok kötüydü 30-50 arasıydı kimya ve matematikten bahsediyorum iyi değildi öyle diyeyim anla insan beyninin algılayamayacağı hiçbir şey yok dostum üniversite sınavında da sözel falan seçme bence işsizlik garanti sözelde maalesef artık EA'da seçme orada da İİBF mezunları bayağı işsiz var sayısal kral alan en kötü mühendis bile olsan iyi paralar yapabilirsin ha ilginde olması lazım sevmediğin mesleği sırf parası için yapmamalısın.
Ben çoktan mezun oldum hocam. 20 yaşındayım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı