Matematiğim çok kötü, nasıl düzeltirim?

Öncelikle en çok eksikliğinizin hangi konuda olduğunu belirleyin. Sonra o konunun temellerine inin, böylelikle konuyu çalışırken çok daha iyi anlarsınız. Örnek vermek gerekirse şu anki dörtgen ve çokgen konunuz için üçgenlerinizin cidden sağlam olması gerek. Bu verdiğim basit bir örnekti. Yok sorununuz daha büyükse örneğin dört işlemde dahi sorun yaşıyorsanız bu seviyedeki öğrenciler için çıkartılmış olan kitapları-Karekök 0 veya Antremanlarla Matematik- belli düzen içinde çözmeye çalışın. Yok sorununuz bunların hiçbiri değilse dersi sevmeye çalışın, bu yönde gayret gösterin. Çünkü sevmeden ilerlemez bu işler.
@spinozapsinoza neden dislike attınız hocam?
Nitelikli okulda okuyan öğrencilerin matematiklerin muhteşem olduğu gibi bir algı var mesajınızda ve açıkçası komik geldi. Çünkü bkz: @spinozapsinoza
 
İsteyerek, severek, çalışarak(bayağı). Başka yolu olmadığını düşünüyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Anadolu imam hatip de okuyorum ama 27 olsa notum razıyım 03 nerede 27 nerede dostum :)
Bende 9.sınıfım temelim çok sağlam değil niteliksiz bir okuldayım notum 65( matematik). Küçüğünüm ama benim önerim şu yani bende böyle yapacağım. Ben 9u yazın 0 dan daha yeni 9.sınıfmışım gibi tekrar edeceğim konuları vs tüm derslerden. Sendede diğer derslerde sorunun yoksa matematik için aynısını uygulayabilirsin. Bu yıl bitti çünkü 97 alacağını yada sözlülerle hocanızın geçireceğini şahsen sanmıyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı