Matematiğim çok zayif

Eyüp Ahmet

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba 9.sinifim matematiğim çok kötü. 4 işlem biliyorum ondan ötesi çok yok. 9.sinifin 2.donemin birinci sinavlari başlayacak. Ne yapmam lazım matematiğim düzeltmek için? Temelim olmadigini düşünüyorum. Ortaokulda da 7 ve 8 de matematiğim assagiya gitmeye baslamisti.

Matematik ile aran nasıl ve öncelikle çalıştığın zaman matematiği anlayabiliyor musun yoksa güçlük çekiyor musun?

Sıfırdan matematik için eskiden dersanemde hocalar Antremanlarla matematik kitabını öneriyordu bildiğin toplama çıkarmadan başlıyor ayt konularına kadar uzanıyor bi bakabilirsin. Şuanda alternatifleride çıkmış sıfırdan matematik vs vs diye.

Matematiği anlayabilmek için yeterli çabayı gösterdiniz mi? Günlük çalıştınız mı? Soru çözdünüz mü? Eğer bunları yapmadıysanız, cevap içinde gizli. Matematik son gün çalışarak yapılabilecek ders değil.

Merhaba 9.sinifim matematiğim çok kötü. 4 işlem biliyorum ondan ötesi çok yok. 9.sinifin 2.donemin birinci sinavlari başlayacak. Ne yapmam lazım matematiğim düzeltmek için? Temelim olmadigini düşünüyorum. Ortaokulda da 7 ve 8 de matematiğim assagiya gitmeye baslamisti.
Matematikte eksik bilgiler olmuş,bu öğretenin becerisi ile ilgili öğretmen şans işi olabiliyor.Güzel bir tamamlayıcı yardımcı kitap bul eksiklerini tamamla faydası olabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı