Matematik bilmeden sınavda ne yapılır?

reddiington

Picopat
Daha fazla  
Yarınki sınavlarımdan biri matematik. Aslında matematikten kalsam bile sınıfı geçeceğim, çünkü zaten kalacağımı bildiğim üç dersten biri (fizik, kimya, matematik). Fakat sorumlu kalmak istemiyorum. Fizik ve kimya sınavlarım geçti ve beklediğim gibi zorlandım, sonuçta kaldım. Matematik bilgim ise sıfır; çarpım tablosunu bile bilmiyorum. Şu anda 9. sınıf, 1. dönemdeyim ve çalışacak konum da yok. Yarınki sınavda ne yapacağım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yarınki sınavlarımdan biri matematik. Aslında matematikten kalsam bile sınıfı geçeceğim, çünkü zaten kalacağımı bildiğim üç dersten biri (fizik, kimya, matematik). Fakat sorumlu kalmak istemiyorum. Fizik ve kimya sınavlarım geçti ve beklediğim gibi zorlandım, sonuçta kaldım. Matematik bilgim ise sıfır; çarpım tablosunu bile bilmiyorum. Şu anda 9. sınıf, 1. dönemdeyim ve çalışacak konum da yok. Yarınki sınavda ne yapacağım?
Kalacaksın.

Lütfen geçerli bir çözümü olmayan gereksiz mesaj göndermesin.

Açık uçlu
Dostum kafana tüm soruları ya da konuları sokamayız adam gibi çalışmadıysan yapabileceğimiz birşey yok. Konu anlatımı dinle 1-2 test çöz gir işte bu kadar bilmiyorsan da ortaokul konularini ara tatilde tekrar et.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı