Arkadaşım öncelikle karşındaki senin askerlik arkadaşın değil ona inat birşey yapmak inat dalaşına girmek saçma. Bu kişi seni hayatının ileriki zamanlarına hazırlayan biri. Daha sonra çok pişman olursun. Ama ders dinlemek istemiyorsan, okula gitmeye hevesin yoksa aldır kendini açığa neden açıkta okumuyorsun? Ailene de ben okula gitmek, otoriteye boyun eğmek istemiyorum açıktan kendim okurum desene. Saçmalamayalım lütfen. Hem okul hem iş hayatında çok çekersin sonra bu tavırlar yüzünden. Durumunu düzelt diyen arkadaşımız da bundan bahsetmiş zaten. Ayrıca hocamızın da bir gururu var eğer gururdan bahsedeceksek. Dersinde onu dinlemeyip rastgele taşlarla uğraşan ve büyük ihtimal yakınında oturanların da dikkatini dağıtan bir öğrenci görünce üzülür ve derse odaklanmasını ister. Objektif düşünelim. Okul bir oyun değil sadece sayısal sözel ders görmek de demek değil. Sosyal ilişkileri de öğrenmek gerekir. Benim düşüncelerim bunlar yanlışsam nedeniyle yazarsın. Sigma'yım demek bir sebep değildir sigmalık da neymiş herkes diyip duruyor.