Matematik nasıl öğrenilir?

Hüseyin kenan

Centipat
11. sınıfa gidiyorum ve matematik hakkında hiçbir şey bilmiyorum. Sıfırdan baslamam gerek ama nereden başlayacağım bılmıyorum. Nasıl baslarım? Yardım edın.

11. sınıfa gidiyorum ve matematik hakkında hiçbir şey bilmiyorum. Sıfırdan baslamam gerek ama nereden başlayacağım bılmıyorum. Nasıl baslarım? Yardım edın.

Kanka bende 11'im şu anlık yazılı konularını bitir yazılılıarın bittikten hemen sonra yaz tatilinde TYT ve 11.sınıf konularını hallet konuları hallettikten sonra bol bol deneme çöz ve 12.sınıf konularında bitirmeye başla zaten 12.sınıf olacağın için daha kolay olur sonra tekrar tekrar deneme ol TYT ve AYT için. TYT konularını bitirdikten sonra hatta öğrenirken bol bol soru çöz yoksa kolayca unutursun. Yazım yanlışları olabilir ama çalışma ile yapılamayacak hiçbir şey yok.

En baştan 9. Sınıftan başlarsan çok rahat öğrenirsin 9. Sınıf matematik ve geometrisi temeldir 10. Sınıfında foknsiyon ve polinom bunları halledersen 11. Sınıfta çok daha rahat edersin zaten 11 diğerlerine göre daha basit kalıyor bence fen lisesindeyim benim tavsiyet yazın her gün 3 er saat matematikle başlarsan yaz sonuna halledersin 11 e kadar

Lisede sallamayıp üniversitede matematikten çaktığım için Şenol Hoca Youtube kanalı ile bu işi çözmüştüm ama eski videoları ile yapmıştım bunu sanırım yenilerinde kendi kitabını basmış ve süreleri uzun.
Onun videolarından konuların temelini alarak kendi hocamın soruları çözüp bir şekilde geçtim dersi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı