Matematik öğretmeni tarafından tehdit edildim

@Teacher80 hocam bu konu hakkında bir bilginiz var mı? Sözlü notuna 0 girilebiliyor olması lazım.
Girilse bile şikayet edersin, bir komisyon kurulur sana sorular sorarlar ve adını söylesen 0 almazsın sonra o hocaya sen ne yaptın derler. Ama iş bu kadar büyür mü orasını bilemem.
 
Öyleleri ile cidden uğraşmaya değmez. Eğer özel okula gitmezsen sana hocaların dediklerini yap derim, genelde devlet okulu müdürleri hocaları tutuyor çünkü. Özel okula geçersen saç sakal karışıyorlar.
 
Merhaba, öncelikle dün son 2 ders kala yaşadığım bir durumdan bahsetmek istiyorum. Matematik dersinde hoca saçlarımı neden kestirmediğimi sordu, ben de uzunken hoşuma gidiyor dedim. Teneffüste (sınıftan biraz uzaktayken) yanıma gelip o saçları kestirmezsen sözlünü sıfır girer okul hayatını bitiririm gibi tehditler savurdu. Ne yapmam gerek? Müdür öğretmen tarafı öğrencilerin dediklerine inanmayan bir tip. Saçlarımı kestirmemekte kararlıyım. Durumu aileme anlatmadım hala.

Kanka ailene anlat durumu, ailen de müdür yardımcısına söylesin. O zaman bir orta yol bulunur, eğer olur da bir sıkıntı yaparsa adres ver halledeyim sorununu.

Kestir o zaman okulda uzun saç mı olur istersen sakallarını da uzat öyle git okula.

Ben uzatıp gidiyorum hiç de sıkıntı olmuyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Geri
Yukarı