Hayır.
Ablamdan biliyorum bu yil 1300 siralama yaptı cok zor atanmasi.
Bana kesinlikle secme dedi, özellerde surunmek istersen secebilirsin dedi.
Hocam ilköğretim matematik öğretmenliği yazılabilir ama lise için aynısını diyemem.Peki atandıktan sonrası rahat mıdır? Ben bunun üzerine gitmek istiyorum.
Peki atandıktan sonrası rahat mıdır? Ben bunun üzerine gitmek istiyorum.
Mühendislik bölümlerine ilginiz yoksa kesinlikle bakmayın. İlgi duymayarak, sevmeyerek ne o okul biter de meslek hayatınız keyifli olur. Hayat geçmez. Türkiye’de zor da olsa şu bir gerçek ki neyi sever, düzgün yaparsanız yakın zamanda ya da ilerleyen zamanlarda koruduğunuz istikrarla iyi yerlere gelirsiniz. Önemli olan keyif almak sahiden bir kez yaşıyoruz çünkü. Restart seçeneğimiz yok. Hatta fırsatınız varsa ilgi duyduğunuz meslek gruplarını yapan insanlarla iletişim kurun, yakınınız varsa iş hayatında gözlem yapmaya çalışın. Hukuğa ilgi duyduğumu hukuk barosunda vakit geçirdiğimde anlamıştım.
Hocam ilköğretim matematik öğretmenliği yazılabilir ama lise için aynısını diyemem.
EEE okuyorum ve gerçekten tavsiye ederim. Amacım seni başka yerlere çekmek değil asla. Fakat şöyle bir şey var; matematik okutmanı mı olmak istiyorsun yoksa öğretmeni mi? Öğretmenlikse üzgünüm hiç bulaşma ama okutmanlık istiyorsan sonuna kadar git. Ayrıca ek puanla girebileceğini söylemişsin EEE'ye fakat düzgün bir okul mu olur yoksa sıradan bir okul mu olur bilemem. Ama şunu söylemem lazım ki EEE de matematik de gerçekten zor bölümler. Bol şanslar.