Matematik ortak yazılısı fen ve anadolu olarak ayrılıyor mu?

• Konuyu başlatan tumu
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 1.194

tumu

Hectopat
10.sinif matematik yazılısı ortak olacak, fen ve Anadolu liseleri olarak ayrılır mı yoksa tüm okullara aynı sınav mı gider?

İnşallah öyledir hocam, kombinasyonla uğraşmaktan kafayı yiyeceğim.
Geçen sene dokuzlara yine edebiyat ve matematik ortaktı. Bu senenin onuncu sınıfları işte. Duyduğuma göre de çoğu yüksek not almıştı. Yine o ayarda bir şey olur tahminimce ama ne yapacaklarını kesin olarak tahmin etmek zor.

İnşallah öyledir hocam, kombinasyonla uğraşmaktan kafayı yiyeceğim.
Kolay olur hocam endişelenmeyin. Konu geldikçe konu anlatımlarını soru çözümlerini unutmayın. Bizim hocamız 1 hafta süreyle konu bitince 2 tane kitap kontrolü yapıyor. Düzenli gidince eksik bırakmamış ve konuyu tam anlamış oluyorsunuz. Çözemiyorum deyip bırakmayın konu anlatımları izleyin. Önceki sene çok problem çektim düzensiz ve isteksiz olmanın etkisiyle ilk aylar salınca gerisi de çığ gibi büyüyerek kötüleşti. Bu yaz tyt yi bitirmek istiyorum. 10. Sınıfı baya sıkı tutmaya çalışacağım. Eksiklere yazın bakarım.

Kolay olur hocam endişelenmeyin. Konu geldikçe konu anlatımlarını soru çözümlerini unutmayın. Bizim hocamız 1 hafta süreyle konu bitince 2 tane kitap kontrolü yapıyor. Düzenli gidince eksik bırakmamış ve konuyu tam anlamış oluyorsunuz. Çözemiyorum deyip bırakmayın konu anlatımları izleyin. Önceki sene çok problem çektim düzensiz ve isteksiz olmanın etkisiyle ilk aylar salınca gerisi de çığ gibi büyüyerek kötüleşti. Bu yaz tyt yi bitirmek istiyorum. 10. Sınıfı baya sıkı tutmaya çalışacağım. Eksiklere yazın bakarım.
Sagolun hocam tavsiyeler için, yazın ben de sözde düzenli gidecektim bu sene. Ama olmadı yani, fazla rahat davrandım. Yazılıları halledip ara tatilde tekrar yapacağım. En azından matematikte eksik kalmasın, diğerlerini zaten unutacağım. Bizim hocamız pek iyi değil maalesef, yani soru çözüyor ama nasıl bir bakış açısı var anlayamıyorsun. Youtube üzerinden ilerlemeyi düşünüyorum ara tatil dönüşünde. Yazın da beraber başlarız artık sınav moduna girmeye.

Sağ olun hocam tavsiyeler için, yazın ben de sözde düzenli gidecektim bu sene. Ama olmadı yani, fazla rahat davrandım. Yazılıları halledip ara tatilde tekrar yapacağım. En azından matematikte eksik kalmasın, diğerlerini zaten unutacağım. Bizim hocamız pek iyi değil maalesef, yani soru çözüyor ama nasıl bir bakış açısı var anlayamıyorsun. YouTube üzerinden ilerlemeyi düşünüyorum ara tatil dönüşünde. Yazın da beraber başlarız artık sınav moduna girmeye.

Gidişata göre konuşuruz hocam. Bazı arkadaşlar hazırlıktan dolayı şu an 9. Sınıf okuyorlar ve belki müfredatımız bile farklı olabilir. 11. Sınıf civarlarında başlarız.

Gidişata göre konuşuruz hocam. Bazı arkadaşlar hazırlıktan dolayı şu an 9. Sınıf okuyorlar ve belki müfredatımız bile farklı olabilir. 11. Sınıf civarlarında başlarız.
Evet onların müfredat farklı olacak diye biliyorum, hazırlık okumayan bizlerinde tekte kazanmaktan başka şansı yok. Mezuna kalırsak yeni müfredattan giriyoruz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı