deezwend
Hectopat
Daha fazla
Merhaba. Şu anda liseyi açıktan okuyorum. Muhtemelen bu sene bitireceğim ve seneye de YKS sınavına gireceğim. Mühendislik kazanmak istiyorum. Sorun şu ki benim matematiğim çok çok çok zayıf. Bir kitap alarak matematiğe tamamen 0'dan başlamak istiyorum. İnternette hangi kitapları alabileceğime dair biraz araştırma yaptım ve karekök yayınlarının 0'dan matematik kitabını buldum. Bu kitap hakkında yorumlar okudum ve gerçekten fazlasıyla ikilemde kaldım. Size iki tane yorum göstereceğim:
İlk yorum:
İkinci yorum ise:
Fotoğraftaki yorumlardan da göreceğiniz gibi bir kişi matematiğiniz sıfırsa kesinlikle alabilirsiniz demiş, ikinci yorum ise temeliniz yoksa bu kitap yerine antrenmanlarla matematik tarzı kitaplar alabileceğimden bahsetmiş.
İki gün içerisinde karekök 0'dan matematik kitabını almayı düşünüyorum. Bu kitabı kullananlar varsa temeli sıfır olan biri için tavsiye edebilirler mi?
İlk yorum:
İkinci yorum ise:
Fotoğraftaki yorumlardan da göreceğiniz gibi bir kişi matematiğiniz sıfırsa kesinlikle alabilirsiniz demiş, ikinci yorum ise temeliniz yoksa bu kitap yerine antrenmanlarla matematik tarzı kitaplar alabileceğimden bahsetmiş.
İki gün içerisinde karekök 0'dan matematik kitabını almayı düşünüyorum. Bu kitabı kullananlar varsa temeli sıfır olan biri için tavsiye edebilirler mi?
Son düzenleyen: Moderatör: