P problem çözen üstad Hectopat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 354 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2023 #11 Şebnem Ferah dedi: Çoğu zaman yanlış çözüyor, özellikle fonksiyonları. GPT 3.5 hâlâ yetersiz. Genişletmek için tıkla... Hocam bende tam fonksiyonlar konusundaki soruları söyleyecektim. Şansa bak arkadaş.
Şebnem Ferah dedi: Çoğu zaman yanlış çözüyor, özellikle fonksiyonları. GPT 3.5 hâlâ yetersiz. Genişletmek için tıkla... Hocam bende tam fonksiyonlar konusundaki soruları söyleyecektim. Şansa bak arkadaş.
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.311 Makaleler 9 Çözümler 164 Yer Ankara🥀 16 Aralık 2023 #12 problem çözen üstad dedi: Hocam bende tam fonksiyonlar konusundaki soruları söyleyecektim şansa bak arkadaş. Genişletmek için tıkla... Fonksiyonlarda sapıtıyor, geçen ödevi yaptım o şekil, abuk subuk bir şey yapmış, millet bana bir tarafı ile güldü.
problem çözen üstad dedi: Hocam bende tam fonksiyonlar konusundaki soruları söyleyecektim şansa bak arkadaş. Genişletmek için tıkla... Fonksiyonlarda sapıtıyor, geçen ödevi yaptım o şekil, abuk subuk bir şey yapmış, millet bana bir tarafı ile güldü.