Melody0644 Decapat Katılım 4 Temmuz 2023 Mesajlar 489 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:05 #1 Ben şu an faktöriyeli bitirdim ama önceki konuları çok iyi anladım, testlerini Mikroorijinal'den bir güzel çözdüm. Ama sanki bütün kurallarını unutmuş gibiyim. Normal mi? Yarın bir gün işlediğim konularla ilgili bir soru çıksa yapabilir miyim?
Ben şu an faktöriyeli bitirdim ama önceki konuları çok iyi anladım, testlerini Mikroorijinal'den bir güzel çözdüm. Ama sanki bütün kurallarını unutmuş gibiyim. Normal mi? Yarın bir gün işlediğim konularla ilgili bir soru çıksa yapabilir miyim?
HellFrozen Decapat Katılım 9 Şubat 2023 Mesajlar 661 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:07 #2 O his normal ama gerçekten unuttuysanız o zaman önceki konulara çok iyi anlamamışsınız demektir.
1.3vvti Hectopat Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 119 Makaleler 1 Dün 22:11 #3 Bunu yarın öbürgün deneyerek öğreneceksin. Çözebiliyorsan, soruyu görünce aklına geliyorsa problem yoktur.
Bunu yarın öbürgün deneyerek öğreneceksin. Çözebiliyorsan, soruyu görünce aklına geliyorsa problem yoktur.
Phenyl Centipat Katılım 12 Ekim 2025 Mesajlar 1.375 Makaleler 6 Çözümler 15 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Matematikçi Dün 22:12 #4 Ben de öyle...
HellFrozen Decapat Katılım 9 Şubat 2023 Mesajlar 661 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 01:38 #5 Phenyl dedi: Ben de öyle... Eki Görüntüle 2618383Eki Görüntüle 2618384Eki Görüntüle 2618385 Genişletmek için tıkla... Hocam nereden geliyor bu lti aşkınızı belirtme isteği?
Phenyl dedi: Ben de öyle... Eki Görüntüle 2618383Eki Görüntüle 2618384Eki Görüntüle 2618385 Genişletmek için tıkla... Hocam nereden geliyor bu lti aşkınızı belirtme isteği?
Phenyl Centipat Katılım 12 Ekim 2025 Mesajlar 1.375 Makaleler 6 Çözümler 15 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Matematikçi Bugün 20:06 #6 HellFrozen dedi: Hocam nereden geliyor bu lti aşkınızı belirtme isteği? Genişletmek için tıkla... Hocam bu reel analiz. LTİ ile tek alakası notasyonda belirtmek için oluyor. Bir de hocam hani uzmanlığımı bu alanda yapıyorum. Belirt miyim mi?
HellFrozen dedi: Hocam nereden geliyor bu lti aşkınızı belirtme isteği? Genişletmek için tıkla... Hocam bu reel analiz. LTİ ile tek alakası notasyonda belirtmek için oluyor. Bir de hocam hani uzmanlığımı bu alanda yapıyorum. Belirt miyim mi?
Kasım_0 Centipat Katılım 5 Haziran 2025 Mesajlar 2.217 Çözümler 5 Bugün 20:09 #7 Phenyl dedi: Ben de öyle... Eki Görüntüle 2618383Eki Görüntüle 2618384Eki Görüntüle 2618385 Genişletmek için tıkla... Hocam bunlar nedir tam olarak bizi aydınlatabilir misiniz? Phenyl dedi: Hocam bu reel analiz. Lti ile tek alakası notasyonda belirtmek için oluyor. Bir de hocam hani uzmanlığımı bu alanda yapıyorum. Belirt miyim mi? Genişletmek için tıkla... Hocam matematikle ilgili bir bölüm mü okuyorsunuz veya direkt matematik, fizik mi okuyorsunuz?
Phenyl dedi: Ben de öyle... Eki Görüntüle 2618383Eki Görüntüle 2618384Eki Görüntüle 2618385 Genişletmek için tıkla... Hocam bunlar nedir tam olarak bizi aydınlatabilir misiniz? Phenyl dedi: Hocam bu reel analiz. Lti ile tek alakası notasyonda belirtmek için oluyor. Bir de hocam hani uzmanlığımı bu alanda yapıyorum. Belirt miyim mi? Genişletmek için tıkla... Hocam matematikle ilgili bir bölüm mü okuyorsunuz veya direkt matematik, fizik mi okuyorsunuz?
Phenyl Centipat Katılım 12 Ekim 2025 Mesajlar 1.375 Makaleler 6 Çözümler 15 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Matematikçi Bugün 20:41 #8 Kasım_0 dedi: Hocam bunlar nedir tam olarak bizi aydınlatabilir misiniz? Hocam matematikle ilgili bir bölüm mü okuyorsunuz veya direkt matematik, fizik mi okuyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Matematik okuyorum hocam. Kasım_0 dedi: Hocam bunlar nedir tam olarak bizi aydınlatabilir misiniz? Hocam matematikle ilgili bir bölüm mü okuyorsunuz veya direkt matematik, fizik mi okuyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Türevelenebilirlik ispatı ile alakalı bir soru.
Kasım_0 dedi: Hocam bunlar nedir tam olarak bizi aydınlatabilir misiniz? Hocam matematikle ilgili bir bölüm mü okuyorsunuz veya direkt matematik, fizik mi okuyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Matematik okuyorum hocam. Kasım_0 dedi: Hocam bunlar nedir tam olarak bizi aydınlatabilir misiniz? Hocam matematikle ilgili bir bölüm mü okuyorsunuz veya direkt matematik, fizik mi okuyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Türevelenebilirlik ispatı ile alakalı bir soru.
Kasım_0 Centipat Katılım 5 Haziran 2025 Mesajlar 2.217 Çözümler 5 Bugün 20:55 #9 Phenyl dedi: Matematik okuyorum hocam. Türevelenebilirlik ispatı ile alakalı bir soru. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam teşekkür ederim.
Phenyl dedi: Matematik okuyorum hocam. Türevelenebilirlik ispatı ile alakalı bir soru. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam teşekkür ederim.